Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pakriksz

    őstag

    válasz pakriksz #6143 üzenetére

    megválaszolom magamnak, nem nem lehet látni hogy valaki követ (az túl logikus lenne), hanem egyszer csak megyek a mély űrben és interdiction úgy hogy nincs a közelben senki... Mert megint így kaptam meg, viszont most megint megléptem.
    Egyébként hogy követni kell egy kört ami összevissza megy... ha valaki csak ezt a részét látná a játéknak, valami dzsunka zs kategóriának hihetné :)
    Ez olyan mintha IL2 szerű repülő szimulátorban, nem látnád az ellenséget, hanem egyszer csak 300 méterre lövési pozícióba mögéd teleportálna...

    Egyébként elnézve a teljesítményét a különböző részeknek, szerintem nincs külön login, frissítés, és játékszerver. Az egész 1 gépen megy, mert ha az egyik belassul, minden belassul. Biztos nem jutott rá pénz, és egy elfekvő 486-on megy az egész ;)

    [ Szerkesztve ]

    Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"

Új hozzászólás Aktív témák