Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • baphomet

    senior tag

    válasz zolee0307 #6055 üzenetére

    Röviden: be tudod váltani bármelyik olyan állomáson, ami Empire kötődésű frakció irányítása alatt áll. Valószínűleg nem figyelted, de ugyanez lehetett a helyzet a korábbi federation bounty-jaiddal is.

    Hosszabban; a wanted státusz, és az ezzel járó fejpénz/büntetés érvényessége asszem így működik:

    Van a 3 fő frakció, és vannak a helyi frakciók, amik lehetnek függetlenek, vagy kötődhetnek a fő frakciók egyikéhez.
    Egy rendszer hovatartozását az azt irányító -legnagyobb befolyással rendelkező- helyi frakció kötődése határozza meg, de a rendszerben jelen vannak/lehetnek más kötődésű helyi frakciók is, még állomás is lehet a kezükön. A system map-en látszik, hogy az adott állomást melyik és milyen kötődésű frakció irányítja.

    A wanted első körben az adott rendszerre érvényes, SC-ben és rendszer minden állomásán -annak kötődésétől függetlenül- wanted leszel.
    Ha ez a rendszer valamelyik fő frakció alá tartozik, akkor a dolog "országos körözéssé" válik, onnantól wanted leszel fő frakció összes rendszerében SC-ben, USS-nél, RES-nél stb., kivéve az olyan állomásokat, amelyek nem a fő frakció alá tartoznak. Valamint wanted leszel minden más rendszer olyan állomásain is, amelyik a rád körözést kiadó fő frakcióhoz kötődnek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák