Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #48613632

    törölt tag

    válasz zolee0307 #5225 üzenetére

    Szerintem Open Play élvezetesebb. :))

    Egyelőre, az én környékemen túlnyomó többségben NPC-k vannak, és csak elvétve látok egy-egy valódi játékost. Egyszer voltam egy platformon valami áruért, ahol kb fél órán keresztül nem tudtam leszállni, mert minden dokk foglalt volt. Legalábbis azt hiszem, ez volt az ok. :F

    Nagy bázisok esetén, Coriolis-tól fölfelé, előfordul majd sűrűn, hogy látsz real playereket egérrel bohóckodni, legalábbis szerintem ez lehet, mert egyszerűen annyira bénán nyomják, hogy már már érdemes megállni, és nézni, ahogyan bénáznak, mert mosolyt fakaszt az ember arcára :) Beszorulnak a bejáratnál a rácsba, beteg pózokban próbálnak landolni, de néha olyan szerencsétlenül, hogy darabokra hullik a hajó ... én már sokat láttam ilyet.
    Meg valakinek mindig eszébe jut, hogy agressziót kezdeményezzen, persze azonnal, és hatékonyan kezelik az ilyen elburjánzott agresszivitást :)

    Nekem veszélyesnek nem tűnt, pedig én is féltem kicsit tőle. Az a helyzet, hogy az összes konfliktusom eddig NPC karakterekkel történt, mint pl amikor kiszedtek supercharge-ből. Cmdr-ek sosem zaklattak.

    Egy szóval, én Open Play-ra szavazok :R

Új hozzászólás Aktív témák