Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cabala1

    tag

    válasz duvi #43259 üzenetére

    Szia Duvi! Természetesen nem a pénz érdekelt, hanem inkább az új felfedezés varázsa - minél több új szűz rendszert feltérképezni. A R2R is a már felfedezett rendszerek statisztikáit osztja meg, ezért lehet pontosan tudni, mennyi az annyi. Érdekes, hogy a legtöbb pénzt azok a bolygók hozzák, ahol van terraformálható bolygó (2-3 millió/db.)
    Játékórában ez kb 6-7 óra lehet. Ezt úgy képzeld el, hogy ha végre találok egy szűz rendszert, ahol tényleg senki nem járt még átutazóban sem, akkor teljesen felfedezem a rendszert, a gyűrűket is leszkennelem és mappolom a terraformálhatóakat, és amik legalább 1mCr-et hoznak.

    Az a technikám, hogy kiexportálom a környező rendszerek listáját 30-40 fényév távolban és összehasonlítom első szűrőként, hogy az EDSM adatbázisában benne van-e. Ha nincs, akkor ugrok csak oda - és akkor is csak minden tizedik üres. Ami igazán jó érzés, ha olyan rendszert találok, ahol még senki nem járt és van benne mindenféle gyűrű, EL terraformálható stb. stb.

    Ezért írom, hogy kár hogy maga a játék nem teszi lehetővé ezt a szűrést, miközben milliárd felfedezetlen rendszer van még.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák