Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Peppo

    őstag

    válasz Submarine #41410 üzenetére

    Általában nem ilyen helyeken szoktam csinálni a küldetéseket, mert túl lassú. Meg azért is, mert nekem is volt már, hogy egy ilyen helyen nem azokat találtam, akiket kellett volna. Voltak kalózok, csak más frakcióhoz tartoztak, így aztán csak a rend kedvéért lőttem szét őket. (Meg azért, mert az egyik Anaconda volt, és abból mindig szép dolgok esnek.) Szóval nem nagyon megyek már ilyen helyekre. Egy jó res site (már ha van az adott rendszerben) inkább alkalmas erre. Hajód felszereltségétől függően low vagy sima, ha még alap cuccaid vannak, és high vagy hazardous, ha már bármivel elbírsz. Utóbbi esetben ha van compromised nav beacon az adott rendszerben, az is jó lehet. Ott csak úgy hemzsegnek a kétes erkölcsű pilóták.

    (#41411) Submarine Ja, hogy infected vessels. Az más. Na azokat én sem találtam meg sosem. Olyan küldetést nem veszek fel.

    Más:

    Megint powerplay problémák. Mivel mostanában legfeljebb bányászni járok, gondoltam elhozom Zeminatól a spéci bányászlézerét. Már három hete vagyok nála, ezért gondoltam, elmegyek, leszállítom neki a 750 merithez szükséges cuccokat. Éppen csak az a baj, hogy nem tudtam semmit berakodni a powerplay menüben. Nem jelent meg az a gomb, amivel meg lehetne venni a cuccokat. Ráadásul a heti "zsoldomat" sem tudtam felvenni.
    Mivel már eddig is voltak problémák a játék vezérlésével, nem kezdtem rögtön a tickettel, és némi anyázás után sikerült is rájönni a hiba okára. Az van, hogy a power contact menüpont alatt nem működik az egér. Mindenhol máshol meg igen. Szóval joyjal be tudom pakolni a cuccokat, csak egérrel nem. Agyf.sz.

    Azért még szeretem a játékot. Csak néha nem annyira. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák