Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wollnerd

    aktív tag

    válasz duvi #37714 üzenetére

    SZERK: Duvi hozzászólására válaszoltam, de a HSZ-em mindenkihez is szól.

    Hát, igen... :( Meg is semmisítették Krait-om. Kifizettem a rebuyt, tehát megint a Gnosis-on vagyok.
    Akárhogyis a tervem meghiúsult, megpróbálok gyorsan kimenekülni innen, (Vagy sikerül,vagy nem) és visszatérek Cubeo-ba. Már 4 hete lettem Duvalnál és megvan a 750 merrit. Szal. megveszem a barbi pajzsokat, feltuningolom a meglévő összegyűjtött materialokból és aztán nekilátok a guardian modulok, fegyverek és fighter-ek feloldásának. Így majd szép lassan kifejlesztem az első thargoid vadászhajómat (Hybrid lesz, azaz jópár guardian modul is lesz pl. guardian PP, guardian PD, g. hull reinforcement, g. shield booster).

    Egy kérdés(tömb) :D elsőként: Melyik hajó legalkalmasabb a thargoid-okhoz? Jó, lehet hogy már párszor is kérdezték hasonlóan, bocsi érte. (persze a küklopsz-szel kezdem a vadászatot.)
    Érdemes az Alliance hajócsalád? Tudnak ezek bárminél is jobbnak lenni? Még sose vettem őket és kipróbálnám, de még a Crusader se tetszik igazán a modulhelyeinek száma miatt.
    Mi a helyzet a Type 10-zel? Annak már több helye van.
    Esetleg Krait...?
    Netán még mindig a conda-corvette páros a legjobb? Én úgy érzem hogy az anaconda lenne a legjobb választás mert az agillisebb.
    Gyorsan összeállítottam egy fittelési TIPPET. (mert valszeg így még nem teljesen helyes, hisz még nem sokat tudok thargoid fittelésekről. Amúgy úgy tudom hogy vmelyik guardian modulnak köszönhetően nem kell már a Shutdown F. N. a HybridPP lesz az?

    [ Szerkesztve ]

    PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház

Új hozzászólás Aktív témák