Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MrDrake

    tag

    válasz duvi #37670 üzenetére

    Én olyan 100-200 órát tolhattam bele (sajnos a játékidő kijelző bugos). És de, nekem is bejön, de attól a FDev az 566 kozmetikai itemjével még mindnig nem korrekt, főleg hogy előbbre helyezi a fagyásos hibák javításánál!

    A tartalmi fejlődést meg szerintem azért hozzák fel sokan, mert pont a fejlesztők púposkodnak állandóan, hogy hű, meg há, meg most aztán tényleg 100+ ember és great excitement, meg the biggest update yet, stb. Ennek ellenére bár nem állítom, hogy az NMS jobb, de ha megnézed, a Hello Games egy sokkal kisebb csapattal 2 év alatt pakolt a játékba annyi plusz tartalmat, mint a FDev 5 év alatt, mert utóbbi úgy döntött, hogy ők inkább kiteket meg festéseket csinálnak. Vagy ott van a Gran Turismo (tudom, nem űr szim.), de havonta tolják ki a contentet, ami így update-enként 6-8 autó és/vagy 1 pálya.

    Ezzel nem azt mondom, hogy most akkor tessék ingyen adni itt is mindent. Rendben legyen annual pass mondjuk 60EUR-ért, de akkor ne kelljen úgy éreznem magam, mint akit állandóan csak meg akarnak kopasztani.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák