Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • privateer2

    csendes tag

    Galnet hírek 3304 június 9.

    Itt vannak az e heti jelentős történetek.

    - Amaro Hem, az INRA egyik vezető tagjának leszármazottait a Reparációs Liga terrorista csoportja meggyilkolta. A gyilkosság felidézte John Jameson parancsnok halálának a körülményeit, és a Reparációs Liga költői igazságszolgáltatásnak tekinti. Tanya Ramirez ügyvezető igazgató nyilatkozta, hogy a Liga arra használja a színjátszó taktikáját, hogy az üzenete elérhesse a médiákat.

    - További hírek alapján: Aisling Duval hercegnő a hétvége folyamán találkozott legalább egy vagy két udvarlójával – többek között Jordan Rochester szövetségi nagykövettel és Caspian Leopold szenátorral. Az előbbi meghívást kapott a hercegnő Smaragd palotájába, amíg a szenátor másnap egy nem hivatalos látogatáson vett részt.

    - Eközben a Lave Radio Network bejelentette, hogy éves beszámolóját a Diso rendszerből sugározza. Annak érdekében, hogy az egész galaxisban megoszthassák az eseményt a Network különféle árucikkekért tett egy nyitott rendet. De a Lave Jet család egy olyan versernykampánnyal reagált, amelynek célja, hogy aláássa a Lave Radio kezdeményezést, és felkéri a pilótákat, hogy szabadítsák fel az árukat a Lave Radio kampány támogatóinak.

    - Két kezdeményezés zárult sikerrel, melyet a Thargoidok által megrongált csillagportok helyreállítása érdekében kezdeményeztek. Több száz pilóta támogatta a kampányokat azáltal, hogy építési anyagokat kézbesített Dantec Enterprise-nak a Socho rendszerben és The Oracle-nek a Fiastyúkban (Pleiadesben).

    - Egy értékes műalkotást lopott el egy titokzatos, és jól képzett tolvaj. A bűntény helyszínén felfedezték a kacsintó macska graffitijét, amely a Garden City Galériában Turner's World-ban volt az Alioth rendszerben. Garden City biztonsági erői nagy erőkkel nyomoznak, de eddig nem akadtak nyomra.

    Ez volt a hét főbb híreinek összefoglalója.

    Gigabyte 970A-UD3P, AMD FX-8300, 2x8 DD3 GB 1866 Mhz ram, Radeon RX 390X 8 GB

Új hozzászólás Aktív témák