Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cinemazealot

    addikt

    válasz Submarine #36784 üzenetére

    Isten hozott! :) Öröm látni, hogy nem csak én vagyok ilyen későn csatlakozó. Pár hónapja már megvan a játék, de csak múlt héten kezdtem vele aktívan játszani, addig csak a tréning küldetéseken gyakoroltam. Hétvégén viszont már leszállítottam néhány adatot, és gyűjtöttem ~70k credit-et. Közben belebotlottam egy neutron csillag féleségbe, ami majdnem megfőzött (vagy csak nem vártam meg, amíg lehűl a FSD, és ezért szenvedtem el heat damage-et?), az egyik rendszer főcsillagától az outpost-jáig pedig 10 percig SC-ben száguldozva majdnem kiszáradt a tankom, így rájöttem, hogy küldetések között tankolni sem kéne elfelejteni. :D

    Többiekhez:
    Az állomások levélbedobója mekkora méretekkel rendelkezik kb? Dokkoláskor mindig amiatt aggódom, hogy a Sidewinder-emmel nehogy megkoccoljam, de feltételezem, azért nagyobb hajók is bőven beférnek rajta, ugye?

    (#36779) okyoky
    Rookie kérdés: ez a "rebuy screen" mit jelent pontosan? Megsemmisült a hajód és visszaszerezhetted 3MCr-ért? Vagy a kalóz hajója lett totálkáros és azt vásárolhattad volna meg ennyiért?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák