Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz wollnerd #36775 üzenetére

    1., Ha bármikor SRV-be ülsz, mindig küld el a hajót, mert támadható(különösen open-ben)
    2., Jól gondolod, elég egy ki-be lépés, még csak az open-solo-t sem kell váltogatni, és resetelődik minden.
    3., itt egy remek térkép a module blueprint-et adó objektumról.
    Először menj fel a fölső egymás melletti kettőhöz, de ne lőj bele, csak nyisd fel. Ilyenkor előjön 2 Sentinel. Szedd le őket minél messzebbről. Ha ügyesen bújsz el egy fedezék mögé, úgy hogy csak félig ládszódjon ki a kis huncut, akkor vissza sem tud lőni(érdemes nem az oszlopok előtt lövöldöznöd, mert néha a Sentinel lő bele, és akkor kéretlenül is indul a visszaszámlálás)
    Aztán nyisd fel a két középsőt, majd a két hátsót(a két hátsónál előjön egy-egy guard, ha ügyes vagy, a bal hátsónál ezt el lehet kerülni, a pusztaság felőli oldalon közvetlenül az oszlop mellett haladj)
    Ha az összeset felnyitottad, akkor indítsd a fesztivált(ha az indulásnál össz oszlop fel van nyitva, sokkal több időt ad)
    Amikor az összes oszlopot bekapcs-ig lőtted, akkor jön négy Sentinel, de olyan helyeken vannak, ahol csak várakoznak, és úgy lehet leszedni őket, hogy vissza sem lőnek. Ha kész, dobjad a relic-et, és scannelj. Amikor megvagy, jön még kettő, sajnos ezek nekem össze-vissza bukkantak fel, de nem vészesek.
    Aztán hagyd el a helyszínt, ki-be logg, és elölről ugyanez. tizediknél már kb 10 perc lesz egy kör. :)

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák