Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    Igaz ugyan, hogy ezek a guardian cuccok ma még egyáltalán nem érdekelnek, de erős a gyanúm, előbb utóbb mégiscsak nélkülözhetetlenek lesznek. Ezért úgy döntöttem, hogy egy-két holmit csak összelomizok belőlük, hogy ne legyek már teljesen a nullán. És mivel ezeknek a guardianoknak volt képük az óperenciás tenger túlpartján kihalni(vagy legalábbis úgy tenni), ezért a Corvettel odaevezni a helyszínre felért volna egy életművel. Tehát összeállítottam a kondára egy amolyan kompromisszumos fittet. Az alapvető cél elsősorban a relatíve nagy ugrótáv volt, de a biztonságra azért figyeltem. Mivel fegyverzet nincs a hajón, ezért egy A6-os thermal resist shield + 7db augmented SB, no meg a Palin féle thruster + egy engine focus 7D-s PD garantálja, hogy jó eséllyel akár a legzűrösebb helyzetekből is karcmentesen mentsem ki az irhámat(405m/s). Az eredmény 52Ly ugrótáv. Tudom hogy egy bubi és Colonia között napi szinten ingázó túra bajnok megvető mosollyal vetné oda, hogy "ezzeee meg maratttááá vóóóna a bubiban, gyökér", és kb igaza is van, de hát mit csináljak ha egyszer ezek a Guardianok nem a Blahánál telepedtek le. :)
    Mindazonáltal nekem még ez az 52Ly is orgazmus közeli állapotot idéz elő a hosszú évek alatt megszokott 17-20Ly-es ugra-bugra után. Gyorsan oda is értem az adott helyszínre, térültem & fordultam, és potyogtak is a cuccok(hála és köszönet a videóért, Cooper911 szaktárs, nyomtam rá egy lájkot, jössz 4 Ft-al;)), de annak ellenére, hogy gyak mindent teljes mértékig a magamfajta egyszerű Fed suttyókra szabtak(ha látsz valamit, lőj bele, ha nem tudod mi az, lőj bele, és ha valami mozog, lőj bele), annak ellenére ez a ruins kapirgálás maga a dög unalom. Arról nem is beszélve, hogy egy komplett procedúra végén ad 1, azaz 1db blueprint segment-et, amiből aztán 4-8-10 db kell egyetlen guardian fejlesztéshez.
    Még tán holnap ráveszem magam egy-két körre, de aztán asszem visszaköltözöm a bubiba. Inkább megyek neki a tharg zászlóshajónak egy kőbaltával, mint hogy ezt folytassam.

    :K ÚÚÚÚNCSÍÍÍ !!! :K

    [ Szerkesztve ]

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák