Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 42861

    senior tag

    válasz grHawk #36427 üzenetére

    Igazat adok neked, én is egy kicsit első indulatból írtam, mert felcseszett agyilag. De a logikátlanságokra te sem tudtál érdemben reagálni. Miért lehet egy fejlesztést megcsinálni távolról (akármilyen modul 1-5-ig fejlesztése) és egy másikat miért nem (experimental effekt)? És erre nem magyarázat az, hogy mert csak, hogy ne legyen a szánkba adva minden. Ez vicc. Akkor ne legyen egyáltalán a remote workshop. Ez így csak egy dühítő félmegoldás. Értelem nincs mögötte. Engineer repu szintén. Távolról nincs repu, ha ott vagy, van. Miért? Csak.. semmi elfogadható magyarázat, semmi "sztori" nincs mögötte. Nem hiszi el, hogy én fejlesztek vagy mi? Ennyire magányos, hogy nem megyek hozzá? Költözzön earth-like-ra.

    A 15%-os akció abszolút reális és logikus. Főleg így, hogy csak a kínai rendszereiben van. Elég megnézni a mai kínai gyári munkásokat. Egy tál rizsért rakják össze napi 16-18 órában az ájfónokat, szinte rabszolgakörülmények között. Ezt simán el tudom képzelni 2000 év múlva is, csak nem ájfónt hanem FSD-t meg Haulereket raknak össze. Sokan vannak, bagóért dolgoznak, simán fent tudják tartani a nonstop 15%-os akciót.

    Commodity ugyanígy. Teljesen logikusnak tartom, hogy egy bányászattal foglalkozó rendszerben, ahol egy darab életre alkalmas bolygó sincsen és nonstop az aszteroidamezőket kapirgálják ércekért, nem fogok tudni halat venni gabonával megtömködve. Ők megveszik. Ehhez a pénzt pedig az eladott ércekből teremtik elő. High-Tech rendszerek ugyanez. Gyártják a hajókat a menő kütyüket... aztán vagy vesznek kaját valahol, vagy tömik magukat a műhússal (Synthetic Meat, ugye ezt is high-tech rendszerben kapni).

    A material gyűjtögetést én is hasonlóan csinálom mint te, csak én excelt vezetek róla. A lényeg ugyanaz. A grindeléssel sincs problémám, ~1500 óra Diablo 3 is bennem van, ott is van grindelés dögivel. Material Trader szintén jó dolog, bár amikor először meghallottam az első gondolatom egyből az volt, hogy végre meg lehet majd venni minden matit. De az már tényleg sok lett volna.. :)

Új hozzászólás Aktív témák