Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz totila #36371 üzenetére

    Talán nem kell bizonygatnom a már már beteges rajongásomat az ED iránt, a 14'-es nyitány óta folyamatosan szájhősködöm tele a galaxist(jobban mondva inkább csak annak belvárosi bubi nevű kerületét), és ha a játékidőt vesszük alapul, nyugodtan állíthatom, hogy a teljes ED közönséget beleszámolva is az élmezőnyben vagyok, de a thargoid téma számomra egyértelműen csalódás. Nem azt mondom hogy rossz, csak azt, hogy nem az én ízlésem szerinti. Nagyon vártam az érkezésüket, de nagyon nem olyan lett, mint amit szerettem volna. Nekem eleve nem tetszik ez a muskátli szerű bio izé, nem tetszik, hogy teljesen át kell fittelni hozzá a hajót, nincs kedvem egy kuncsaftot 20-40 percig gyömöszölni, és nem is sorolom, ez az egész valahogy nem nekem való. A tharg Scout-ok ugyan jópofák, de azok meg semmilyen kihívást nem jelentenek, kb mint egy közepesen felszerelt Vulture(csak ezek a kis gyökerek még köpködnek is). Ha mondjuk úgy lett volna, mint hajdan, hogy a Scoutok olyanok lettek volna, mint anno a thargon vadászok, és tartozott volna hozzájuk egy-egy komolyabb anyahajó, az tetszett volna(fundamentalista ős elite fun vagyok :B ).
    Mindazonáltal hangsúlyoznám, nem azt mondom hogy ez a hadi pitypang stílus rossz, csak nekem nem tetszik. Úgyhogy ez a tharg vonal nálam egyenlőre az "ignored items" feliratú tárolóban került elhelyezésre. Kár.

    Viszont csináltam egy videót ezekről a wingeknek szánt "take down" küldikről. Szerintem egyértelműen kiderül belőle, hogy megfelelő hajóval(FDL és attól fölfelé), megfelelő felszereltséggel(a mérnökségeket is beleértve), no meg némi rutinnal ezek a küldik gond nélkül teljesíthetőek.

    Ice_Man22 - "A Guardian plasma fegyok nemcsak thargoidok ellen jok. Hazres ben npc k ellen erdekes dolgokat csinalt. Egy Python pl. plasma talalat utan 2 masodpercig lefagyott."

    Szerintem meg egy frag cannon egy pár MC-vel sokkal érdekesebb dolgokat művel egy npc-vel. Az örökkévalóságig lefagyasztja őket. :K

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák