Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 42861

    senior tag

    válasz wollnerd #36342 üzenetére

    1. Kis cukik a limpetek, de ostobák.. Ha gyorsabban forgó asztit próbálsz kitermelni, előfordulhat, hogy maga az aszti töri szét őket a forgásával. És nem tanulnak a kis hülyék, folyamatosan ugyanazon az útvonalon közelítik meg a törmelékeket. Volt nekem olyan, hogy zsinórban 6-8 is elhullott.

    2. Sok limpet akkor kell, hogy ha céltudatosan valamit akarsz bányászni. Ha csak a mérnökhöz kell az 500 tonna, akkor nem kell olyan sok. 500 tonna akármit húzzanak be és viszlát. Ha valami nyereséget is ki akarsz csikarni belőle, akkor érdemes a 3P-re hajtani (Palladium, Platinum, Painite). Én még hozzá szoktam venni a Goldot és az Osmiumot. Az állomásokon az eladás előtt érdemes átnyálazni a mission boardot, hogy nincs-e bányászós küldi, ami olyan ércet kér, ami neked épp van a rakteredben. Ezek elég jól tudnak fizetni.

    3. Jól gondolod. Olyankor a limpetek szépen beállnak a hajód alá és várakoznak.

    4. Nekem még nem volt gondom a finomító sebességével. Olyan előfordul, hogy betelnek a slotok és akkor megáll a termelés. Olyankor valamelyiket ki kell üríteni. SC-ben úgy tudom nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák