Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • grHawk

    aktív tag

    válasz Döglött Róka #36309 üzenetére

    Hanem a teljes játékosbázissal, vagy azokkal akik nap, mint nap járják a fórumokat mégis említés szintjén sem foglalkoznak a "500k Ls-re van az állomás" problémával. Képzeld igen is a játék része. E nélkül a Hutton Orbital csak egy random nevű állomás lenne ugrótávolságban, nem keringenének körülötte tanító célzatú csipkelődések, nem rendeztek volna oda több, mint 3 nemzetközi player eventet és nem fészkelte volna be magát oda egy játékosfrakció sem, hogy még karakteresebbé tegyék a helyet.

    Feleslegesen utazol? Neked felesleges, mert a játékmechanikai elemekre minél gyorsabban letudandó feladatokként tekintesz. De ez maximum rád és még egy nagyon kis rétegre vonatkozik. Olyanokra, akiket annyira azért mégsem zavar, hogy vitát kerekítsenek ki belőle, vagy esetleg személyeskedést kezdeményezzenek, elsőként:
    Ha szerinted meghatarozo elemnek kell lennie, hogy feleslegesen utazol akkor nem velem van a baj...

    Én most már javaslom, hogy hagyd itt a játékot, mert a szavaidból kiderül, hogy nem neked való, nekünk meg az nem, hogy egy olyan embert győzködjünk, aki szerint álláspontja megdönthetetlen, és ha mégis valaki megdönti, akkor azzal valami baj van. Ha nem tetszik, kérd, hogy változtassák meg, megvan erre a megfelelő hely, ha ilyen alapos indokokat össze tudtál szedni, mint az, hogy téged untat, akkor biztos meg is tudod találni a topikot, ahol készséggel fogadják nagyszerű ötleteidet. Azzal, hogy itt beleállsz mindenkibe, személyeskedéssel dobálózol, miközben magad sütöd el az elsőt, a konstruktivitást minden szempontból mellőzően és nevetséges, de olykor rébuszokban, nem használsz sem magadnak, sem nekünk.

    És ezt mind úgy mondom, hogy egy nagyon kritikus játékosa vagyok az Elitenek, mégsem tudok veled szimpatizálni egyetlen mondatodban sem, mert nem kritikusan közelíted meg, hanem támadólag. Részemről lezártnak tekintem a vitát.

    Egyéb, a jelenlegi büntetőrendszer témához:

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák