Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz pcnet #36257 üzenetére

    A kedvedért elugrabugráltam egy császári felségterületen lévő outbrake rendszerbe, és az első HiGrade USS-ben ott is volt az 5x3 db imperial shielding, majd a következőben a 4x3. Azt az előző hozzászólásomban valóban elfelejtettem megemlíteni, hogy érdemes nagyobb populációjú helyet keresni, de az gyak mindegy, hogy industrial, vagy agriculture(én most pl pont egy Buricasses nevű mezőgazdasági rendszerben jártam sikerrel), de tudomásom szerint bizony az outbreak state a jó(10-ből 9 reddit-es is ezt ajánlja :K)
    Ha jól emlékszem, a Pharmaceutical Isolator-ok a független outbreak rendszerekben potyognak(ami mellesleg szintén nem rossz áru)

    Más: Nehogy már összeugorjatok valakinek az első dühében megfogalmazott, egyébként valóban szerencsétlen mondatán! Ez nyilván nem egy vérrel megpecsételt, életre szólóan fogadott eskü volt a részéről, hanem egy amolyan kifakadás, amilyeneket mindannyian mondtunk már, amikor valami bosszúság ért. Igen csúnya világban élnénk, ha minden eddig elhangzott átok beteljesült volna...

    ;)

    [ Szerkesztve ]

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák