Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz wollnerd #35998 üzenetére

    Ahogy azt a többiek is írták, ha egy adott frakció hajóit lövöldözöd ki, akkor durcik lesznek, és az tök mindegy, hogy azok egyébként wanted státuszúak voltak-e vagy sem. Ez pont úgy megy, mint nálunk napjainkban: hiába tolvaj rabló gazember az illető, ha a mi tolvaj rabló gazemberünk, akkor nyugodtan tovább szerelgetheti a gázt, és mindenki megnézheti magát, aki ezt szóvá meri tenni. :K Arra mindenképp ügyelni kell, hogy az uralkodó frakció bajszát ne nagyon cibálgasd meg. Az is igaz, hogy a befolyások folyamatosan változhatnak, de a legtöbb helyen akkora a különbség, hogy csak ritkán cserélődik a helyzet, és azt is jóval előre nyomon lehet követni.
    Ha egy rendszer HazRES-eibe beteszem a lábam, egy-két nap alatt így néz ki a népszerű(tlen)ségem


    ez nem probléma, csak a kormányzó párt szeressen nagyon

    És ahogy az lenni szokott van egy jó, meg egy rossz hírem.
    A rossz hír az, hogy a felszíni bázisokkal nem érdemes próbálkoznod(ha megközelíted a bázist, és vörösben pompázó hostile felirat éktelenkedik a kijelződön, inkább fordulj is vissza, mert lehet ugyan, hogy egy árva mostly harmless security Condor márkájú hajó sincs a környéken, de egyrészt a dokkolási engedélyt úgy is azonnal visszavonják, másrészt(és ez a lényegesebb) a hölgy a hajódon azonnal visítozni fog, hogy "attention, shield generator attac".
    Én össz 2x próbálkoztam ezzel, és egyszer majdnem oda is kozmáltam, mert már csak pár méterre voltam a landing pod-tól, mikor eszükbe jutott, hogy ők tulajdonképp nem is szeretnek engem olyan nagyon. Hogyan is fogalmazzam, elég mozgalmas volt az a visszaút a zónán kívülre, azt hiszem az ilyen manővert nevezték el a Don kanyarban fejvesztett menekülés helyett a sokkal jobban hangzó "rugalmas elszakadás"-nak :B
    Outpostot nem próbáltam, mert oda ugye nehezen tudnám begyömöszölni a Corvette-t, az kb olyan lenne, mint ha Emilióra akarnál ráhúzni egy gyerek hálózsákot. :)
    A jó hír viszont az, hogy a hostile státusz pont úgy működik, mint a szövetségekhez való allied állapot(az ugye ha nem pedálozol, akkor egy idő múlva magától 75% friendly-re csökken). Hát kb így megy ez a negatív oldallal is. Ha egy darabig odébb állsz, akkor az a hostile magától unfriendly-re redukálódik, és egy-két nap fejvadászkodás után(természetesen csak a konkurencia wanted hajóira) még vacsorázni is meg fognak hívni, esetleg még a nem túl előnyös külsejű lányukat is hozzád akarják majd adni(na akkor van ott az ideje, hogy átköltözz Colonia-ra, vagy thargoidnak álcázd magad :D .

    [ Szerkesztve ]

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák