Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Vesa

  addikt

  válasz Andie #35991 üzenetére

  A dolog lényege, ha beérsz a rendszerbe, azonnal nyomsz egy Adv.D.Scan-t. (innentől a teljes rendszert látni fogod feltérképezve a system map-on)

  A Road to Riches listában a Planets oszlopban az adatok mindig egy számmal kezdődnek (pl.3 (629 ls) HMC, vagy B4 (7,440 ls) TWW). Ez azt jelenti, hogy a csillagtól számítva hányadik bolygót kell szkennelni (jelen példában az első esetben a harmadik bolygót, míg a második példában a "B" csillag negyedik bolygóját).
  Mint látható, a második eset már nem igazán éri meg, mert messze van. Általában a "B" vagy akár "C" csillagokkel nem is érdemes foglalkozni, mert sokáig kell utazni, nem lesz hatékony a dolog. Tehát csak oda menj, ahol "A" előtag van, vagy csak simán egy szám, de a zárójelben lévő "ls" értékből is látod, mi az ami közel van a csillaghoz.

  Tehát elsütöd az Adv.D.Scan-t, majd a system map-on kijelölöd a cél bolygót, odarepülsz, és vársz amíg a surface scanner végez (ehhez már nem kell nyomkodni semmit, automatikus a folyamat). Többi bolygót hagyod, mész tovább. Kis rutinnal gyorsan lehet így pénzt keresni.

  [ Szerkesztve ]

Hozzászólok Aktív témák