Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Andie

    őstag

    Hű srácok, egy tök érdekes küldim volt az előbb! :)
    Valami korábbi mission forwardjaként elküldtek egy bolygóscan-re. Írta, hogy kelleni fog a rover, szóval gyorsan vettem egy tárolót meg egy scarabot a hajóra. 500 pénzt ígértek a küldetésért! (és nem volt semmi figyelmeztetés, hogy ez veszélyes vagy tiltott!!)
    El is mentem a rendszerbe, scanneltem a békönt, és kiadta melyik bolygóra menjek. Odamentem, elkezdtem lavírozni a felszine fölött, mir megjelent a Search Point vagy mi. Követtem, de mindig arrébb ugrott - már azt hittem, valami nyulat kell elkapni vagy ilyesmi. De nem, egyszer rátaláltam egy kis városra, vagy létesítményre. Leszálltam, scarabbal odagurultam, de nem írta, mit kell itt csinálnom. Ha túl közel mentem, akkor figyelmeztettek, hogy szitává lőnek. Keringtem a bázis körül mint a hüje, mire megnéztem egy youtub videót, hogy mit kell itt csinálni. Mutatták, hogy a piros tartályt kell keresni. Ott is volt. Addig ügyeskedtem, hogy anélkül le tudtam scannelni, hogy átléptem volna a piros kerítést. Csakhogy valahogy észrevették, és rögtön támadni kezdtek. Pucoltam mint állat :)
    A baj ott volt, hogy a hajómat is lőtték, túl közel szálltam le. És megint ugyanaz történt, mint a hajókkal szokott lenni, rögtön offline lett a shieldem. (mondjuk lehet, hogy már régóta lőtték, mire én a scarabbal beparkoltam...)
    De lehet, hogy még mindig ilyen gyenge a pajzs?
    - 4E shield Generator -om van
    - 2x 0A Shield Booster -rel.
    + a hull erősítés.

    Amúgy nagyon izgi volt ez a küldi, meg is kaptam az 500 pénzt. Meg tudom venni végre az Adv.Scannert, megyek felfedezni :)
    Ja, és még egy döbbenetes élményem volt este: átrepültem egy fleren! Akkora napkitörés volt az egyik csillagnál, hogy egyenesen belementem, rohadt látványos volt :C

    Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999

Új hozzászólás Aktív témák