Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Dyingsoul

  veterán

  Lenne egy béna kérdésem:
  A Föderációhoz kezdtem el repuzni, 91%-on volt a repum. Csináltam két Boom Data delivery-t és lement 83%-ra. Pedig direkt utánaolvastam, hogy ha repuzni akarok akkor olyan ember küldetését vegyem fel, akinek a feje mellett ott az adott frakció jele. Látom melyika Fed jele, olyan ember is adta a küldetést.. Jelenled Friendly vagyok egyébként velük és az a pláne, hogy egy felfelé kék háromszög is van az állapotjelző mellett. Lehet, hogy a data deliver-vel szintet léptem friendly-re és most a következő szint felé jelzi az állapotot, ezért ugrott visszább a %-os mutató?

  plusz kérdés: A felfedezésből jövő pénzt illetve reput lehet valahogy maximalizálni? Értem úgy, hogy távolabb megyek vagy van-e olyan központ ahol a legjobb áron veszik, vagy mitől függ? Van advanced discovery scannerem és detailed surface scanner is. Azzal csak közel megyek nem nyomok semmit és leszkenneli a bolygót (a szkennelés ideje szerintem függ az objektumtól is, de mindig megvárom a végét). Azért kérdezem mert leszkenneltem 3 rendszert is, ugrottam kb 60 LY-t és összesen kaptam 40.000 kreditet a kb egy órás munkámért.

  [ Szerkesztve ]

  YT: youtube.com/dyingsoulgaming --- Facebook: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream csatorna: http://twitch.tv/dyingsoul -- Honlap: http://diablo3.hu/

Hozzászólok Aktív témák