Hirdetés

 • Andie

  őstag

  duvi: Ha jól értem, akkor nem érdemes "mindenes" hajót összerakni, ahogy most szeretném. Vagy szállítok, vagy harcolgatok. Mondjuk azért jó lenne, ha szállítgatás közben meg is tudnám védeni magam, dehát minden nem lehet :)
  Mondjuk ahogy elnézem a buildet, a raktérre mentél rá, és 0 fegyver. Én nem ilyen kereskedős szállítgatósra gondoltam, hanem a cucckeresősre. Ahhoz nem kell sok raktér, mert egyszerre 2-3 elveszett blackboxot kell visszavinni. Viszont kell fegyver, mert rendre megtámadnak. Esetleg egy ilyet is össze tudnál rakni nekem? :B

  Megnéztem az eddb-t, hát 66LY-re van tőlem a legközelebbi kínai, de az nem olyan vészes azért. (GD 219 most a homebázisom)

  Zeratul: Ezt figyeltem meg énis, és valszleg nem sidewinderek támadnak meg, mert lerombolják a pajzsom egy kattintásra (gyakorlatilag nem is látom fogyni, hanem rögtön shield offline). A menekülős részt ismerem, sikerült is az első 2-3 menekülés, de utána mintha esélyt se adna, rögtön kiránt. Ez nemtudom, hogy direkt van igy, vagy csak pech? Mivel dobod ki a rakományt, ha minden kötél szakad?

  to.ca: Hogy meg tudjam védeni magam :) Én nem szeretek támadni, de szeretem megvédeni magam. Azért gondoltam a vipert, mert azt irták, hogy az jobban harcos mint a cobra. Amig békénhagynak, addig elszállítgatok, de ha rámtámadnak, hát tudjak visszaütni. Hát ez eddig nem sikerült :(

  Vernee Apollo Lite - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999