Hirdetés

 • Andie

  őstag

  Köszi srácok! Pedig egyesével megnézegettem a pajzsokat, és próbáltam a legjobban választani, figyelembe véve a listát amit beidéztetek..
  Hát nagyon megköszönném, hogy segítenétek egy jó kis lowbudget buildben. Most ha jól emléxem, van olyan 1,5M creditem, meg egy régi cobra mk3-om, amit ha eladok talán kapok érte 1 körül. De összekalapozok én még akár 1-2 millát apró szirszar küldikből, ha azt mondjátok, az kell.
  Nem lehet belinkelni az egész accountomat, mint Path of Exile-ben pl?
  Azabaj, hogy már a hiperhajtóművem televan a sok ki 100ezres küldivel, ami gyakorlatilag vagy "keresd meg a cuccot", vagy "lődd ki ezt meg azt". Az utóbbi ugye tudjuk, hogy nálam milyen csúfos véget ér, de az előbbiben sincs sok köszönet, ha megpróbálok kettőt felfűzni, mert rögtön utánamjönnek, és kinyírnak. Ha lenne esélyem legalább szembefordulni vele, és rálőni párat. Azt a kis kezdő 30ezer credites kalózküldit mármár élveztem, bár úgy totyogott előttem mint egy bénakacsa, tök szégyen. Ígyis meglógott 2x.
  Szóval a harccal egyedül 2 problémám van: gyenge a pajzsom és gyenge a tűzerőm :) Más baj nincs.

  Cooper911 : köszi a tippet! Ezt kipróbálom. Tehát mikor elkezd kiszedni, és próbálom a kék vektorban tartani a hajót, nyomjak egy H-t, és látom, hogy ki próbálkozik? (egyébként elég jó hatásfokkal tudok megszökni, de második vagy harmadik próbálkozásra nem is ad esélyt, beindul az eltérítős effekt, és 2 mp-re rá már áll is le a hajóm. ez nemtudom miért van. Aztán a következő amit látok, hogy shield offline... :U )

  Vernee Apollo Lite - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999