Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bot1978

    senior tag

    válasz pcnet #35922 üzenetére

    Az a tároló nekem állandóan tele van, úgy kell mindig kidobálnom ezt-azt. Mindegy, ezt ki fogom próbálni, mert jól hangzik. Ez lesz akkor az SRV-vel bányászós téma. Ezt eddig ki tudtam hagyni. A mérnököléshez gyorsan meglett az éppen hiányzó cucc 6 lipettel.
    SRV-vel még van hátra egy idegesítő más jelegű bajom is. A sec tűzgombot ki kell vennem a controlsban a hajóról, különben nem működik az SRV-ben. Tök érthetetlen, valami script miatti problem. Nem tudom mi lehet. Még a mai napig vacakolok a beállítással ezen a ponton. Az SRV még nem 100%-os, ritkán használom, eddig nem vitt rá a lélek, hogy beállítsam rendesen.
    Ja meg van valami wake szkennerrel kapcsolatos mati, ami még nincs meg ha jól emlékszem hiába unlockoltam az erősebb FSD tuningot. Az még kell, de auto úttervező már 30ls-es ugrásokat dob, így már azért tudok keresni.
    Csak a baront sajnálom, hogy nem adja. Mivel nem tudom azt venni amit szeretnék most egy Phytonra költök, de igazából csak bányászom vele, szóval lehet nem is ezt a hajót kéne tolnom, csak a többit meg tuningolni kéne és a tuningnál is elakadás van, mert amelyik mérnök kéne az nekem nincs is a listán még lockolva sincs.
    Nagyon szét van szeletelve ez a játék. Aránytalanul sok a feltétel. Az még oké, hogy csak akkor veheted fel a cipőd, ha van cipőfűző benne, de az ED már ott tart, hogy már a cipőgyár tulajdonosának a lányát kell gerincre vágni hozzá ... túl van tolva. Én már csak legyintek sokszor.

Új hozzászólás Aktív témák