Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    Nem tudok belefolyni a konda vs Corvette polémiába, mert az az igazság az, hogy a kondával nincs igazán sok harci tapasztalatom. A hőskorban(15' tavasza) a Python egyszerűen jobb volt(na ja, azok a régi szép idők :K), aztán az Assault ship volt a móka csimborasszója, olyannyira, hogy a Corvette is csak parkolgatott, amíg a mérnökök fel nem tűntek a galaxisban. De így a száraz adatok alapján számomra mégis a Corvette tűnik jobbnak.
    Egyrészt mert agilisebb és gyorsabb mint a konda, másrészt a Corvette-nek 2 huge HP-je van, ami nagyon durva tűzerő, és az egyel kevesebb huge HP-t a konda hiába próbálja meg a több large HP-al kompenzálni, a 3-as osztályú HP a MC fittnek nagyon nem kedvez. Azok ugye gatling rendszerűek, lassan pörögnek fel, emiatt nincsenek szinkronban a többiekkel. Én pl arra az egy db nagy helyre nem is MC-t tettem, hanem frag cannont. Persze meglehet, hogy más fegyverekkel esetleg az 1 huge/3large jobb, mint a 2 huge/1 large, de az MC+frag felállásban biztosan nem.
    És akkor ott van még a Corvette 3 db 7-es modulhelye, egy a SG-nak, kettő meg a 2 db 7B-s SCB-nek, amit a kondára ugye csak a 6-osból tehetünk fel(bár az is igaz, hogy az a 2 db 7B-s SCB kb olyan, mint a dupla férőhelyes fighter hangár, annyi kísérővadászt még egy komplett hadjárat alatt sem lehet elveszteni, nemhogy egy kör HazRESzelés közben, de azért akkor is megnyugtató, hogy van :K).
    Azonfelül egyel több speciális modul hely van rajta. Ez már tényleg nem perdöntő, de az a modul reinforcement csomag meglepően hatékony, tehát ez a + is jó ha van.
    A konda mellett csak az összehasonlíthatatlanul nagyobb ugrótávot tudnám felhozni, de ez nekem, megrögzött bubi lakónak nem igazán fontos szempont. Pár száz Ly egy Corvette-nek sem jelenthet gondot, messzebbre meg ugrabugráljanak csak a császári kadétok. :K
    És a végére hagytam talán az egyik legfontosabb szempontot, nevezetesen hogy kinek-kinek melyik-melyik tetszik, és melyikben érzi jobban magát.

    Cooper911 - "Szerintem meg a Corvette visszapillantójára pörgeti ki a második special effektet :D"

    Ahogy mondod. Még két db "aesthetic analytical software data" kell(v-very rare), és meglesz az a tuning, aminek segítségével ha közvetlenül felkelés után véletlenül úgy néznék bele a visszapillantóba, hogy megláthatnám az arcom, akkor kíméletből automatikusan a 25 évvel ezelőtti képemet tükrözi vissza("Sobbing prevention module"). Ötös fokozatnál lehet olyan spec effect-et választani hozzá, hogy közben a "Nem csak a 20 éveseké a világ" c melódiát dúdolja(kínai kvarcóra hangon) :D

    [ Szerkesztve ]

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák