Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz duvi #35730 üzenetére

    Húhh akkor csak van mit csinálni. :DDD Köszi a választ! Már csak azzal kellene megbirkóznom, hogy kicsit helyhez kötöttnek érzem magam mikor találok egy jó rendszert amiben vannak high res helyek. Merthogy tudom itt bármikor kimegyek vadászni akkor pár százezret össze tudok szedni és ez biztonságérzetet ad arra az esetre ha sokszor lelőnének akkor mindig újra tudom tárazni a creditemet. eddb-n próbáltam keresni ilyet, de nem találok rá szűrő opciót (mármint arra, hogy high res terület hol van hozzám legközelebb).

    (#35737) Vesa: Köszi a tippet, ezt mindenképp kipróbálnám! Csak azt nem értem, hogy mi az, hogy értékes planéta? És hogy szkennelem ezeket? Sima Discovery szkennerrel? Abból még nincs meg a legnagyobb, de tervezem beszerezni, úgy láttam rendszerszintű a hatótávja annak amit a kobrámra tudok szerelni. Gondolom akkor nem kell a bolygók szájába mennem.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák