Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz duvi #35442 üzenetére

    "Nem lehet egyből rátenni a Grade 5-öt, hiába van már kimaxolva a mérnököknél ez a fejlesztésed."

    Ez így félreérthető. Amit írtál, azt úgy kell érteni, hogy adott mérnöknél hiába vagy ötös szinten, egy szűz modellt akkor is nulláról kell feltolni. De tudomásom szerint ha egy olyan modult viszel be, amit akár még a régi rendszerben is upgrade-ltek mondjuk ötös szintre, akkor azt figyelembe veszik, és azt hiszem ilyenkor egyből négyes szintről indulsz. Ezért írtam azt, hogy a fontosabb modulokra, amikre várhatóan szükség lesz, érdemes még most egy-egy ötös szintű fejlesztést csináltatni. Akármilyet el lehet fogadni, lényeg, hogy a max szinten legyen, és akkor a későbbi finomhangolásnál már nem kell majd mindennel a 0-ról indulni. A mostani rendszer szerint ez csak egy próbálkozást jelent, de később 5-7 kísérlet lesz szükséges.
    A másik: A jelenlegi rendszer szerint egy-egy szélsőségesen jól sikerült upgrade jobb eredményt produkálhat, mint ami az újban lehetséges, ezért akinek van türelme(no meg persze alapanyaga), annak érdemes most megpróbálni valami nagyon jót összeütni. Persze ehhez meg kell nézni, mit tud az új rendszer kihozni egy-egy tételből, azt összehasonlítani egy nagyon jól sikerült mostanival, és akkor le lehet vonni a megfelelő tanulságot.
    A harmadik: A beyond videóban azt lehetett látni, hogy a sok alapanyag csak a spec effect-ekhez kell majd, a sima feltornázáshoz az eddig szokásos egy-egy db. Márpedig az effect-et csak a végleges verzióra kell kérni, emiatt csak egyszer kell megfizetni(ha jól láttam)

    [ Szerkesztve ]

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák