Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    Ezek a kalózok egyre hülyébbek. Azt már megszoktam, hogy ha akárcsak 15 deka, már erősen zöldes színben pompázó parizert is a raktérben felejtek, akkor még egy novice Adder is gondolkodás nélkül a Corvettem torkának ugrik ezért a pazar zsákmányért. Már ehhez is komoly retardációban kell szenvednie valakinek, de hogy már eljutottak arra a szintre, hogy a tök üres rakteremre is sorozatosan hatch breaker limpeteket küldözgessenek, hát ahhoz már kevés, ha valaki csak úgy simán retardált.... :N
    Apropó, retardáció, még ki sem zokogtam magam a fura wanted státuszba kerüléseim miatt, de máris majdnem sikerült a téma egy újabb mérföldkövét magam mögött hagynom. Oldalról nekem jött egy Eagle. Nem nagyon, de valahogy beleakadt az oldalamba. Észre sem vettem, csak akkor láttam meg, amikor oldalra, a target panelre pillantottam. Hiába ráztam, boostoltam, csak nem sikerült leválasztanom, közben meg már a pajzsa is elfogyott. Végül nem lett baj, mert hetvenpár %-os hullnál csak lepattant valahogy, de mivel clean volt, ha elpukkant volna, akkor mától megint az én véremet akarta volna a galaxis összes fejvadásza... (hiába, 4.000Cr az 4.000 Cr) :)

    Cooper911 - "Tőled még a kövek is kifekszenek."
    -
    Hát ez a legkevesebb, amit a rettegett Fed szájhero elvárhat tőlük(is!) :K

    CactuS - Hát, nem arcoskodásból mondom(pedig ahhoz nagyon értek ;)), de ha te még a horizons előtt parkoltál le, és most megkérdezed, hogy mi változott azóta, az egy kicsit olyan, mintha mondjuk az "emberiségesdit" játszó istenek közül valamelyik a mai napon egyszer csak feltenné a kérdést, hogy "kollégák, én a piramis építéseknél kiszálltam, történt azóta valami érdekes?" -- A szaktársak mindent elkövettek, hogy minél komplexebb választ adjanak neked(én nem mertem rá vállalkozni), de ezt igazából lehetetlen összefoglalni.
    A rossz hír az, hogy gyak újra kell tanulnod a játékot(illetve ez jó hír, mert sok nagyon élvezetes újdonság került bele a kezdetek óta).
    A jó hír meg az, hogy vannak dolgok, amit már nem kell megtanulnod, mert pont most fogják megváltoztatni
    Úgyhogy én hamarosan megyek is vissza a kadét iskolába, talán még rám jön a régi köpenyem ( :N )

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák