Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz totila #35254 üzenetére

    Pontosan melyik rangra gondolsz? Ha a három nagy szövetség rangjára gondolsz, akkor az nem változik, de még csak a minor frakciókhóz való korrelációd sem. Viszont a combat rank fejlődik.
    Nekem két accountom van két CMDR-el, mert valamikor kedvem lett megint nulláról indulni, de anélkül, hogy az addigiakat bukjam. Fullra engizett FDL-el, 150 milla vagyonnal, dangerous combat rank-al tettem parkolópályára a második pilótámat, de a multicrew óta be szoktam ültetni az első karakterem hajójába azért a + PIP-ért, ami ugye ilyenkor jár.
    Nos, anyósülésen terpeszkedő, syntetic meat-től és kongga sörtől böfögő, Népsportot olvasó semmittevő kocsikísérő ilyen karriert rajta kívül még nem nem futott be senki ebben a galaxisban! :N
    Azóta már nem hogy büszke elite pilótaként , de egyenesen büszke milliárdos elite pilótaként arcoskodik a helyi kantinokban. Pedig asszem csak valami hatvan-pár %-os jutalékot kap a kisfiú :D

    Mindenesetre azt jó lenne tudni, hogy most épp milyen rankja van a haverodnak(már ha egyáltalán combat rank-ról van szó), mert mondjuk expert-ről master-ré fejlődni hamar megy, de deadly-ről elite-re ugrani már igen lassú folyamat. Ez utóbbi esetben egy-egy játéknapon forgalomtól, és szerencsétől függően össz 2-3%ot tudtam fejlődni a második karakteremmel, de szerényebb RES termésnél volt, hogy csak egyet.

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák