Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bot1978

    senior tag

    válasz duvi #34740 üzenetére

    Az az igazság, hogy jó pár évig nem törődtem azzal milyen szoftverek jönnek ki. Így az Elite-ről sem tudtam.

    Most találtuk meg egymást az Oculus Store-ban (Horizon) és így VR-ben játszom először.
    Fantasztikus.
    Pár éve még nem is gondoltam volna, hogy egy ilyen szintű audiovizuális élményt egyáltalán megélek. Biztos benne van, hogy még a Junoszty meg a Hercules adta az első grafikus felületet, de kész vagyok tőle.
    Elite, Jézusom és mekkora már! Hatalmas.
    Picit nehézkesen szoktam ugyan bele, de a trainingek végére teljesen megvett. Elég volt körbenézni a hajóban és már éreztem, hogy nem véletlen a névválasztás és azóta csak egyre jobban tetszik.

    Koromnál fogva fél óránál tovább le sem kötött már ilyesmi, de ez most más lesz úgy érzem. Viszont kéne hozzá egy gázkar.

    Csak az a ciki, hogy kicsit kiestem ebből az egész videojátékos világból és itt-ott nagyon elszakadt a fonal. Van egyáltalán manapság olyan szoftver, ami ebben a pillanatban népszerű és támogat ilyesmit, hogy botkormány FF-el vagy már teljesen értékét vesztette egy ilyen holmi? Néztem ezt a Hotas X-et pl., de potenciométer? Meg nyekergő rugó az alján? Ez az „én időmben” a gagyikban volt ez a felállás. Ránézésre viszont…úgy értem régen a gagyikon látszott, hogy gagyik, szögletesek voltak stb… csúszópoti elkopott aztán nem lehetett kalibrálni. Tengernyi szemétre való vacak volt. Most is ez van?

    Ja és ezeknek a bot joyoknak is nőtt úgy a felbontásuk, mint az egereknek? Érdemes vajon cserélnem, vagy a meglévőhöz keressek gázkart? Valami kéne.

Új hozzászólás Aktív témák