Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vesporigo

    aktív tag

    Kipróbáltam én is passenger transportot a Cobra MKIII-mal. Jó zsíros melót néztem ki, "kedves utas" 3 helyre is menni akart, sebaj, másfél millió CR jó pénz érte. Tegnap kezdtem, 16 óra volt rá adva. (Nem számoltam azzal, hogy éjjel aludni is kellene és az óra akkor is pörög.) Szóval első helyre kb 30 ugrás kellett, másodikhoz kb 20, harmadikhoz kb 40. Legutolsóval szívtam legtovább, mert az utas a Hot Jupiterhez akart menni, be is lőttem, de valamiért mindig kidobott supercruiseból, amikor közeledtem felé. Ennek oka az volt, hogy egy bolygó volt közöttünk, mint utólag kiderült, nem a bolygóhoz kellett menni, hanem valami megfigyelőponthoz. Persze naívan azt gondoltam, hogy ha megfigyelőpont és köztem van egy bolygó, akkor megfigyelőpontot szaggatott vonallal fogja mutatni, itt viszont folytonos volt, ezért hittem, hogy egyenesen arrafelé kell menni. Youtube videó alapján rájöttem, hogy meg kellene kerülnöm a bolygót, viszont így csak 200km/s sebességre gyorsultam fel supercruiseban (a bolygó gravitációja miatt lehetett?). Ha meg túl közel mentem a bolygóhoz, egyből kilépett supercruiseból. Egy örökkévalóságnak tűnt odaérni, de sikerült. Lescanneltem és már indultam is haza. Maradt kb 30 percem és 30 jump hazáig. Tankolni is kellett útközben, vagy egy űrállomáson, vagy egy csillagból (csillagból egyelőre baromi lassan jön az üzemanyag, ennek majd utánanézek), szóval nem sok esélyem volt hazajutni. Egy csillagtankolás közben picit megsült a hajóm (250% heat), úgyhogy kedves utas úgy gondolta, lefújja az utazást. Mission failed.
    Szóval egyelőre hanyagolom a túl hosszú utakat Cobrával, meg átnézem a modulokat, mivel tudom tuningolni. Üzemanyagtartályból jó lenne nagyobb, thrusterből is lehetne egy komolyabb. Aztán apránként összejön majd egy ASPX. :)
    Mindenesetre jó móka volt.

    (#34648) duvi: Köszi a tippet, valami olyasmit kellett lescannelni. De megint egy bolygó belseje felé akart irányítani, pedig mellette volt a cél, még csak nem is mögötte. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák