Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Retro76hun

    újonc

    Sziasztok!

    Itt még új vagyok, de a játékba beletettem már 53039 percet. Most sikerült megszereznem a Federal Corvette-t.
    Megvan még "A" Sidewinder, egy Eagle, Adder, Hauler, Minden Cobra és Viper, "A" Vulture. Diamondback...na most vagy a Scout, vagy az Explorer..., de a másik még hiányzik, egy ASP Scout, ASP Explorer, Federal Assault Ship, Federal Dropship, Keelback, Type-6 Transporter, Type-7 Transporter, "A" Fer-de-Lance, Beluga Liner, Dolphin, Python, Anaconda....szóval semmit nem adtam el.

    Örülök, hogy találtam egy oldalt, ahol MAGYAR játékosok vannak. Remélhetőleg van aki X Boxon-játszik, mert nekem sajna nincs PC-re meg a játék. 35 nap ide, vagy oda, rengeteg kérdésem van a játékkal kapcsolatban.
    Az elejétől elolvastam a topikot, (Szinte minden hozzászólást) hogy ne tegyek fel olyan kérdést, ami már meg lett válaszolva.

    Akkor itt gratulálok a topikhoz és a hozzászólóknak is, mert a legegyszerűbbnek tűnő kérdést is alaposan, érthetően megválaszolta valaki

    Az FSD-met szeretném felhúzni, amihez az Enginerek lennének a segítségemre. De aki az FSD-t hegeszti, csak akkor áll velem szóba, ha leszállítok neki Meta Alloys-t.
    Honnan tudok a legegyszerűbben szerezni? Van némi infóm, amit külföldi oldalakon olvastam, de valami koordinátát kell egy bolygón megkeresni. Megpróbáltam. Nem volt egy óránál egy perccel sem több, mire megtaláltam a pontos helyet. Ott SRV-ztem vagy fél órát, de semmi... Lehet, hogy régi infó volt és az adott koordinátán már eltűnt a cucc.
    Másik kérdésem, hogy A Föderáció rangjai megvannak, ezért irány a Birodalom. Most hol lehet, a leggyorsabban rangot húzni? Erre vonatkozóan is van vagy 7 Csillagrendszer, amire külföldi játékosok esküsznek, HIP ez-az és a Cubeo, de nem akarom mindet kipróbálni, mert úgy látom ezek a helyszínek is változnak.
    Egyelőre nem kérdezek többet. :N

    Előre is köszönöm a válaszokat! :R

    "Csak meg kell skrejbolni a dűznit és blézicerrel abcigolni a skitbleifreit"

Új hozzászólás Aktív témák