Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mister_X

    nagyúr

    Srácok, jól gondolom, hogy előbb végig kell tolni frakciót allied szint végéig és utána kezdhetek el rangokat gyűjteni a hajókhoz?

    Picit szomorú voltam, hogy nem engedte megvenni a Clippert, így bánatomban visszaugrottam a kezdő rendszereimbe, ahol már a friendly sáv végén járok pár helyi frakciónál... Federal Assault lesz a következő hajóm :( Be is adott a rendszer egy zsírosabb assassination küldit, elmentem a célpontra, volt még tíz perc, gondoltam addig elkezdem kikapni SC-ből a wanted hajókat. 900k bounty-t vadásztam össze fél óra alatt :Y Elite AspX, deadly Vulture és dangerous Clipper volt terítéken, majd nagyot nyelve kiszedtem egy Pythont is SC-ből, csodálkozásomra hamar meglett. Persze segítségemre voltak az első kettőnél a zöld jelzésű FedSec hajók, utóbbi kettőt egyedül kellett legyűrnöm. Még a pajzsom se szedték le. Aztán visszaléptem SC-be, padlófék, gondoltam megvárom, amíg a kalóz kiszed végre, valaki el is kezdett kirángatni, padlófék, majd látom, hogy csak egy sima kalóz volt egy Imperial Courierben. Nem tudom mit érzett, de talán vele volt a legkeményebb a harc, le is vitt 95%-ra. Elég combos pajzsa van, de elpárolgott, miután az eltűnt.

    Aztán megláttam egy hajót: Anaconda, Expert, Wanted. Gondoltam megkísértem a szerencsém - nem sikerült :DDD 31%-kkal eliszkoltam bevert szélvédővel, imádkoztam, hogy ne most kapjon ki a pirate lord. Javítás után fennakadtam a levélbedobón, de csak a pajzsot karcolta, még mindig nem láttam, így gondoltam feladom. Elkezdem az ugrást, erre épp előtte kikapott a kalóz. Na az ő Assaultjával kicsit pofoztuk egymást, de nekem erősebb volt a pajzsom. Cirka egy óra alatt 1M bounty voucher és 450k a küldetésért. Legalább harcolhattam Python, Clipper és Courier ellen :)

    "Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."

Új hozzászólás Aktív témák