Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz grHawk #34195 üzenetére

    "Bár ez a gond az Elite-el. Van ahol nagyon is szimulálná a valóságot, máshol meg telibe köpi a logika minden szegletét és sz*rik a szimulációra"

    A rang rendszer és gyönyörei. :D Napi többszöri előléptetés.... Jobban eltudnám képzelni, hogy TÍZED ennyi rep kelljen a szintek meglépéséhez, de sokkal nehezebb legyen egy egy Navy mission, ha bebukód 24h múlva ismételheted. Ha sikerült, és összejön a következő szint akkor is csak 24h múlva mehetsz újra naval missionre. ...valamekkora time gate lenne benne de nem ez... szintű.

    Kérdés:

    Létezik, hogy assasinate mission páciense nem jön ? NAV bolya scannelve, RES nincs a rendszerben, sőt tulajdonképpen semmi sincs a rendszerben, és SC-ben sincs az alany. (Küldetés idejének a fele lejárt már kb. pedig a rendszerbe is hamarabb érkeztem.)

    Majd egyszer csak kikap egy Cobra SC-ből, engedem neki, és némá hát ezt a kis krapeket kerestem eddig, 10%-ra lövőm első fordulásból majd elrepül a hajó felett még félig se fordultam rá, Frame Shift Charge Detected, elboostolt ----> ugrik.
    Többé nem kerül elő, mission failed. :F

    [...] remélem a Corvette tényleg ennyire megéri, már LT.Commander 60%-on vagyok.... Post Cpt és Cmd, azt hiszem most jön majd csak a neheze. :D

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák