Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • campernoob

    csendes újonc

    Elkezdtem a powerplay-t, és az ismertetőkben egy kérdést elég gyorsan átugranak: Az ellenséges frakciók nem wanted hajóit, kilőhetem-e büntetlenül, és ezt hol tehetem meg? Saját területen, vagy semleges frakció területén is?
    A felfedezés témához, annyit, hogy ez nem mindenkit köt le annyira, ezért hasznos segítség a "Road 2 Riches" , emellett turista körutaztatással is elég jól lehet húzni a felfedező rangot, és még egy-két érdekes helyet is lát közben az ember. Dolphin alatti árkategóriában azért kezdő játékosnak, még jól jöhet egy Hauler is, fillérekből 30+ ugrótáv. Az elite felfedezési rang igen hasznos a mérnöközésnél, sok tíz órát meg lehet vele spórolni, az biztos hogy bolygófelszíni anyaggyűjtögetésnél sokkal hamarabb találni ritka anyagokat, és szerintem "USS vadászatnál" is besegít.
    Pilótáknál arra érdemes figyelni, hogy az alacsonyabb képzettségű pilóta magasabb szinteken kevesebb százalékot fog kérni, mintha egy képzettebbet veszel fel. Két pilótának még van annyi értelme, hogyha úgy lőnek ki hogy a pilótád aktív volt, akkor elveszted, és képezhetsz újat.

Új hozzászólás Aktív témák