Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz Vesa #34155 üzenetére

    A megjegyzést igazából nem is neked, de még csak nem is konkrét személynek szántam, csak úgy általánosságban gondoltam. Természetesen láttam a videót, azzal együtt, hogy pár dolog nem tetszik benne, összességében tényleg gyönyörű. Nem is gyönyörű, inkább fantasztikusan gyönyörű. Viszont több jel is arra mutat, hogy ez még messze van a késztől, de ne legyen igazam. Nem vagyok ellendrukker, hisz én is nagyon várom. Persze nekem, mint a rettenthetetlen Fed arcvitéznek már indulásnál is több jár majd(én rögtön új, extra minőségű felmosórongyot fogok kapni a hangártakarításhoz, és nekem gumikesztyű is jár majd :) )
    Valójában csak annyit akartam megjegyezni, hogy az ED-vel már három éve remekül lehet szórakozni, a SC meg 3 éve pazar demókkal szórakoztat. Ergo nem az Frontiert kell fikázni(ezt megint csak nem neked szántam, csak úgy általánosságban mondom). A SC státusza nálam egyenlőre nem változott, marad az "érdekességek" mappában.
    Majd ha a "coming soon" mondat át lesz fogalmazva a "coming in" szóösszetételre, majd akkor lehet összehasonlítgatni ezt meg azt(persze gyönyörködni és álmélkodni addig is lehet, sőt, érdemes)

    D4M13N - Még egy Elite explorer pilóta, brühühű! Ez nem igazság! Most pusztán csak azért, mert gyak ki sem mozdultam a bubiból, és amikor az olvasom, hogy BP, akkor azt hiszem, hogy Budapestről van szó, akkor nekem már nem is jár? Ez diszkrimináció! Az összes felfedezési rankot betiltanám! Hüp-hüp :(((
    Az enyém kb egy éve penészedik a ranger 33%-on(sztem beragadt a mutató, mert pl most fedeztem fel egy csomag snickers-t a hűtőben, és egy árva százalékot sem ugrott feljebb) :U:F

    Na jó, legyen .... Én, mint a galaxis utolsó analfabét ... izé akarom mondani

    utolsó nem elite felfedezője, gratulálok :D:C:D

    [ Szerkesztve ]

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák