Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • anatron

    aktív tag

    válasz Denzo #31977 üzenetére

    Örülök,hogy vannak olyan emberek akik még hinni tudnak egy olyan cég szavának mint a Frontier,de komolyan.Hiszen ők mindent megtettek azért,hogy a pénzedért cserébe valóban tartalmas és szórakoztató terméket kapjál.

    - Horison: leszálhatsz azokra a bolgyókra kavicsokat lövöldözni amiken az ég világon semmi sincsen.Király!
    - Power play: mindenki oda van érte,haszontalan cuccokért grindelj hónapokig.Cserébe élvezheted az NPC-k folyamatos baszogatását.
    - Wingek: a disconnect üzenet működik,a többi néha összejön ...
    - Enginőrök: hurrá meló után grindelés ,hogy eltudj menni lövöldözni oda ahol eddíg gond nélkül apríthattál!
    - Commanders: ez a kedvencem.Multy crew ami legalább annyira működik mint a wingek.Az értelme az égvilágon semmi,de legalább lehet pénzt költeni egy szép új ruhára a kapitányodnak.

    A játékos közösség a fóromokon nem egyszer kifejtette mit várna el a játéktól ebből eddíg kb két dolog valósult meg.Az állomások közelében halhatod a "vágány mellett kérem vigyázzanak "szöveget illetve a térképet használhatod noteszként ,amire csak 2 évet kellett várni.Nyílván roppant bonyolult lehetett módosítani hozzá a programot.

    Ezek után nem meglepő ha sokan becsapottnak érzik magukat szerintem és némi cinizmussal viszonyulnak az eljövendő 2.4-es roppant módon meglepő tartalommal kecsegtető (csak 2éve tudja mindenki ,hogy jönnek a thargoidok) patchhez.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák