Hirdetés

 • Nosam

  senior tag

  "Nem kell a pajzs, a roidok úgysem lőnek vissza."

  Aztán mi van ha fél óra bányászat után tele raktérrel kiránt sc-ból egy kalóz mielőtt visszaérnék az áruval egy állomásra?! :DDD

  "A bounty hunting-ot is lefölözték"

  Igazából egy kicsit el vagyok bizonytalanodva mert nem igazán értem, hogy mi is a céljuk. Attól félek, hogy megjelenésre minden pénzszerzés vissza lesz véve teljesen, és nem magán a játékon a hajók használatán lesz a hangsúly hanem a hajók hosszú ideig tartó farmolással történő megszerzésén.

  Kicsit olyan ez mintha egy FPS játékban csak egy pisztolyod lehetne, és kb csak egy fél év után vehetnél géppisztolyt vagy snipert.

  Szerintem nagyon nagy hiba lenne azt gondolniuk, hogy ennek a játéknak az lehetne a szépsége, hogy fél évig tartson megszerezni egy anacondát amit aztán havonta majd egyszer vagy ünnepnapokon elvihetsz egy csatába?! Mert pénznyelőnek betehettek volna egy saját outpost (saját hangár) vásárlási lehetőséget inkább a mostani anaconda árán, amit lehetett volna bővíteni, kellett volna legénységet felvenni rá drágán stbstbstb. De akinek naponta egy két óra jut család és munka mellett játékra, annak nem biztos, hogy valaha ebben az életben lesz anacondája.

  Persze közel sem biztos, hogy így lesz, addig amíg nincs a végleges nem lehet tudni, csak mondom én ettől félek. Nem tudom, majd meglátjuk.

  [ Szerkesztve ]