Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • to.ca

    tag

    Ma volt a napja, hogy majdnem töröltem a játékot a gépemről.
    Miután beugrottam a Pythonnal egy Distress Call-ra, és egy kondával vívtam utolsó vérig, beevickélt a képbe egy önjelölt hősi halott a clean státusú eagléjével. Mire észbe kaptam, már el is porladt. A követező pillanatban a helyi rendfenntartó erők már engem lőttek, a kb. 20%-os hullal mozdulni sem volt időm, már fáradhattam is a pénztárhoz a 7 millás biztosítással. Maradt 4.
    Mivel a küldetéseket sikeresen kiherélték, gondoltam, taxizok kicsit, felpakoltam utaskabinokkal, és irány egy népes turistacsoporttal a 100+ fényévre lévő célállomás, több kitérővel. Mission completed, hazafelé a hajó orrát.
    Pár ugrásnyira sweet home-tól (meg a 1,5 milla fuvardíjtól) az LHS1445 jelű neutroncsilagba botlottam. Egyből kivágott SC-ból, folyamatosan fogyott a hull, betört a szélvédő, sorra álltak le a modulok, mire feltöltött az fsd 50% alatt voltam. Küldetés bukva.
    Célra kellett volna állni a hajóval, de lehetetlen volt, úgy rángatott az a kiba. csillag, teljesen irányíthatatlan volt a hajó. Aztán szépen sorban leállt az fsd, a thrusterek, végül a pp is. Még megpróbálkoztam egy repair/reboot-tal (volt még teljes 4 percem a life supportból:D ), de semmi nem működött, nem vártam meg a maradék 3,5 percet, self destruct.
    Nagy kegyesen kaptam hitelt a hajóra, meg 1000 forintot jófejségből kezdőtőkének.
    Na most. Nyilván én vagyok egy fakezű balfék, hogy nem tudtam, hogyan keveredjek ki a kakiból, olvastam is már ED-ben a neutroncsillagokról, sőt videót is láttam az fsd túltötlésről. Ott el is határoztam, hogy ezt majd inkább egy Tesco gazdaságos hajóval gyakorlom,ha szükségét érzem, nem kockáztatok. Azt gondoltam naivan, hogy a galaxismagban tanyáznak ezek az "objektumok", franc se gondolta, hogy itt a bubiban is belebotolhatok.
    Szóval, ha már így, akkor a fejlesztők szólhattak volna, hogy ácsi, vigyázzatok, veszélyes hely a világmindenség, itt egy tutorial, vagy legalább videó, mit csináljatok, ha elkap egy ilyen kerge csillag.
    De ha ti tudjátok, mi ilyenkor a teendő, világosítsatok már meg, légyszi!
    Bár amennyire most felcsesztem magam, lehet, hogy lezsírozom a vadiúj, hitelre vett Pythonomat, és pár hétig jegelem.

    load"elite",8,1

Új hozzászólás Aktív témák