Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz brd #27025 üzenetére

    "Azt hogyan csinálod, hogy neked jönnek nagyobb hajók? Mert nálam egy-egy konda már igazi ritkaság HAZRES-ben, legtöbbször Eagle/Viper/ASP/Fed */Locsolókanna hajók jönnek"
    -
    Ez pusztán szerencse kérdése, sehogy nem csinálom. Olyannyira nem, hogy nálam pl teljesen kiürültek a HazRES-ek, gyak eltűntek a threath4-es USS-ek(és ha nagy ritkán találok is egyet, az meg tök üres, ahogy ezt valamelyik videómon láthattátok). Pont ezért fanyalodtam a CZ-re. Ehhez is mázli kell ugyan, de ha talál az ember egy jót, akkor az viszonylag stabilan az is marad. A módszer roppant egyszerű, ki kell jelölni egy ~2-300Ly-es utat gazdaságos üzemmódban, és minden apró ugrás után megnézni, van-e háború. Ha van, be kell kukkantani egy high verzióba, és ha beválik, maradni, ha nem, akkor továbbmenni. Negyedikre-ötödikre(tizennyolcadikra) csak lehet találni valami jófajtát. :K
    -
    "Chaff launcher-t valakinek sikerült már lehámoznia hajóról?"
    -
    Sztem ilyen apró holmikkal nem érdemes kínlódni, arra viszonylag kicsi az esély, hogy az ember ki tudja lőni a kuncsaft pohártartóját, vagy a szerencsehozó világító szelepsapkáját. Chaff ellen én inkább azt a módszert találom hatékonynak, hogy próbálom két szórás közé időzíteni, mikor kerülök ideális tüzelési pozícióba. Manapság(a nagyobb hajók egy részét leszámítva) úgysem lehet folyamatosan célkeresztbe tartani senkit. Nem állítanám, hogy mindig sikerül, de sokszor van úgy, hogy pont addigra lesz vége a chaffnak, amikor telibe tudom kapni. Ha látom, hogy kiszór egy adagot, akkor próbálom megbecsülni, hogy leszek ideális helyzetben pár mp múlva. Az addig eltelő idő pedig kiválóan használható a hajó hűtésére, és a leapadt töltöttségek visszahizlalására(bár ilyenkor a kellő mozgékonyság érdekében a pöttyöket érdemes a gépházra koncentrálni)
    -
    "Nekem nem fura, a hajó mérete semmilyen összefüggésben nincsen azzal, hogy a hőjelet érzékelő célzóberendezést mennyire zavarja meg a hajóból kiszórt chaff"
    -
    Hiába, kis hajó kis chaff, nagy hajó, nagy chaff... :)

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák