Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    Bocs hogy velem van tele a fórum, de muszáj elpanaszolnom a bánatom.
    Életem kűrjét futottam ma egy RES-ben, és mikor vissza akartam nézni, akkor derült ki, hogy induláskor elfelejtettem megnyomni a rec gombot az action-on. Pedig ezzel a videóval most igazán szívesen eldicsekedtem volna, így elmondva meg csak amolyan Hárys, ha úgy tetszik Fed szájvitézes a dolog. Megint módosítottam az MC-ket Tod barátunknál, ami után lemérendő a hatást természetesen egy HazRES felé vettem az irányt. Dög unalomnak indult, néha egy-egy Adder, DBE, meg ilyesmi, aztán egyszer csak elszabadult a pokol. A felgyúrt Corvette-ben ülve most először szorult össze a gyomrom. Ez tényleg durva ütközet volt. Három konda, 4 Gunship, egy-két Drop és Assault ship(ezeket már a vége felé intettem ki a versenyből, és már nem tudtam rendesen követni a számukat), két Python, két Clipper, egy FDL, egy pár Asp, plusz természetesen az elmaradhatatlan muslica had(Viper, vagy Cobra szerencsére nem volt köztük, csak Eagle, Adder, meg DBE/DBS)
    Mind a hat töltetet felhasználtam a SCB-ből, és volt, hogy komolyan az iszkolást fontolgattam, de aztán mindig meggondoltam magam. A kondákat letudtam egy SC töltettel, a Gunship-ekből hármat még eggyel, aztán rögtön még egyet el kellett használni, mert a tumultusban gyors egymásutánban 3x(!) nekem jöttek. Viszont szerencsére pont most kapirgáltam össze egy vagon nikkelt, shulphurt, és vasat(zirconiumot kellett gyűjtenem az MC tuninghoz), így aztán harc közben tudtam utántölteni a tárakat. Van rá idő, mert néha amúgy is szét kell húzni a mezőnyt, hogy a különböző sebességű hajókat kicsit szétszórjuk, ezáltal kisebb legyen az össztűz. E célból 4-2-0 elosztással egész jól el lehet boostolni a falkától, és olyankor lehet lőszert is gyártani, vagy a relatíve kihűlt hajón a SCB-et használni.
    Akármit mondtok, a chaff is sokat segít. Természetesen nem nullázza le a konkurencia összes lövegét, de jelentősen csökkenti a bekapott találatok számát(ha egy npc használ chaffet, attól még jó pár gyomrost mi is be tudunk vinni neki, pláne ha nagyobb a hajó, márpedig a Corvette sem egy 500-as Fiat) Viszont a radarral valamit kezdeni kéne, mondjuk egy filterrel, hogy ki lehessen szedni legalább a material-okat, mert így a sok hajó, rakéta, és földi maradvány egy nagy fehér foltot képezett a kijelzőn, egyszerűen követhetetlen volt már a sok firka rajta.
    Akárhogy is, jól megszorongattak, de a Corvette-t most sem tudták elkergetni, :N pedig szép kis csapatot verbuváltak össze hozzá. :K
    Úgyhogy HÉÉÉ!!! THARGOIDOK!!! KÖSSÉTEK FEL A GATYÁT, ÉS GYERÜNK KI A HÓRA!!!(remélem nem hallották, vagy ha igen, hát nem én voltam, ez a Geszti dumája) :B

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák