Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • [hun] warhea

    tag

    Sziasztok!

    Roland vagyok (a jatekon belul [HUN] Warhead) es jelenleg a hivatalos magyar Elite: Dangerous weboldalon dolgozom gozerovel. Ezuton szeretnem kerni a kozossegetek segitseget a leendo oldal kialakitasaban.

    Nagyon sok tervunk van az oldallal es nagyon sok lehetoseget is latunk benne, viszont mindenkeppen szuksegunk lenne valos jatekosok visszajelzesere is, mert kovetni szeretnenk a Braben fele elvet, hogy a Ti velemenyetek alapjan epuljon fel az oldal.

    Maga a szervezodes celja, hogy az Elite: Dangerous vilagaban egyedul vagy kisebb csapatokban mozgolodo magyarokat egyesitsuk egy helyen ezzel is emelve a jatekelmenyt es hogy elsokezbol nyujtott informaciokkal lassunk el Titeket.

    A jelenlegi "targyalasok" a Frontierrel a vegehez kozelednek es ugy nez ki kulon, szemelyre (magyar kozosseg) szabott dolgokat fog tudni nyujtani a hivatalos oldalaknak a Frontier (limitalt hajofestes peldaul) melyeket kozossegi jatekok keretein belul fogunk tudni kisorsolni. Mindemellett a legujabb hireket es teasereket is szallitjak nekunk majd email formajaban (legalabb is ezekre kaptam eddig igeretet) de probalom boviteni a kort, hogy miben fog tudni a magyar kozosseg egyuttmukodni a hivatalos csapattal.

    Maga, a hivatalos magyar oldal elkeszultet korulbelul 2 het mulvara datalom (sajnos eleg sok dolgom van mellette a munkambol adodoan) addig viszont a forum mar elerheto (koszonom corsair a hiba eszrevetelet) es a teamspeak szerver is uzemel.

    Vegul de nem utolso sorban, hogy miert is irtam, remelem nehanyatok (vagy mindannyiotokat) viszont lathatjuk a forumban es felepithetunk kozosen valami olyat, amire igazan buszkek lehetunk (es remeljuk a hivatalos csapat is az lesz.)

    Koszonom, hogy vegigolvastatok es elnezest mindenkitol akit esetleg rosszul erint, nem hirdetni szeretnek, csak jelezni, hogy mik vannak keszuloben.

    Megegyszer koszonom es tovabbi jo jatekot, chatelest kivanok nektek.
    Roland
    [HUN] Warhead

    [ Szerkesztve ]

    [ i7-6700K, GTX 980, 32Gb 3000mhz | Uplay: IamWarHead | Trollok voltak! ]

Új hozzászólás Aktív témák