Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sylc

    senior tag

    válasz betyarr #18453 üzenetére

    http://www.adkgamers.com/uploads/imgs/adkgamers_1435264324__t-flight_hotas_x_elite.jpg

    Ez alapjan lodd be a sajatodat (en az alap hotas x belallitasokat szabtam magamra)

    Amit it latsz, az a gazkaron levo shift (kulonbozo szinek), vagyis 5os gombra nem bindelsz semmit, de 5+3-ra kozosen mar igen (flight + flight assist ebben az esetben, kekkel), tehat megszokod, ha repulessel kapcsolatos funkciok kellenek, akkor ez 5-os gombot nyomod hozza, harchoz a 6ost, 7-es nalam a kabinban korulnezes, de ugye ezt mindenki maganak lovi be.

    Igy az alap 12 gomb (amibol a gazkaron levo mini joy minden iranyara kulon funkciot lehet adni a jatekhoz + shifteket is kezeli) siman lekezel 50 - 60 funkciot, bill erintes nelkul.

    A 12-gomb melle nincs feltuntetve, de a gazkaron levo billeno gombhoz is tudsz kulon funkciokat adni (mellesleg az ED leszallaskor, ha kint van a landing gear, uj "landing" setupot engedelyez, ilyenkor folulirhatod a harci beallitasokat, mintha teljesen ures setupod lenne, majd mikor elrakod a landing geart, minden marad a leszallas elotti allapotban.

    Arra figyelj oda, hogy a jatek kiosztas jelenleg nem tartalmazza az esetleges Horizons-os elemeket (jump a buggyval pl).

    Kenyelmes az a hotas, nekem is ilyen van, probaltam X52-X55-ot, nem cserelnem le rajuk (a driver macerat nem is emlitve).

    [ Szerkesztve ]

    Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

Új hozzászólás Aktív témák