Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Menthirist

    veterán

    válasz Nosam #1727 üzenetére

    Lehet hogy már a hardver rész úgy ahogy készen lesz az első kereskedelmi változathoz, csak a szoftvert csiszolják még mindig (mert jelenleg is a legnagyobb szívás a kalibrálás. az embernek néha el kell csesznie egy órát hogy be legyen mindenn lőve, utána már jó).
    Mindenesetre összegezve a Crescent Bay felbontása javult, fullHD feletti (2560x1440 minimum, de lehet hogy nagyobb), a füles rész lecsatolható, szóval használhatom az M50-esem, és 360 fokban lehet érzékelni, mert hátul is van track point. Az ergonómia javult (könnyebb, más alakúak a lencsék, lehet hogy a szemüvegeseknek is kitalálnak valamit). Az API javult, és kapott egy jó 3d hangzás alrendszert, amin biztos dolgoni kell még de akkor is jó dolog... Viszont ettől még, noha lehetséges körbe járkálni egy kis területen belül, még mindig széken ülős élmnynek tervezik, tehát nem arra hogy járkálj a szobában és felboríts mindent ami utadba kerül és összetörd magad :)
    "Oculus still doesn't want you to walk around. But it will let you. And that's a big deal."

    " it's still encouraging developers to create stationary games and is selling the Rift as a "seated experience," something CEO Brendan Iribe has been consistently adamant about."

    Meglátjuk mit mondanak majd az előrendelési fázisban, hogy mikorra várható, aztán majd meglátjuk hogy ez lesz-e belőle, vagy már kibírom a consumerig... azért félek hogy én is dk3-at fogok venni :)

    [ Szerkesztve ]

    Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Új hozzászólás Aktív témák