Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Menthirist

    veterán

    válasz Nosam #1715 üzenetére

    Nem visszatették a trackerét, hanem hátra is raktak markereket, amiket a külső kamera tud észlelni.
    A fülest remélem le lehet majd csatolni és sajátot használni, mert eszem ágában sincs a képen láthatót használni mondjuk az Audio Technica ATH-M50-esem helyett.

    Amúgy utána olvasva igen, lecsatolható, mert lényeg az a szoftver, amivel úgy módosítják a hangokat, ahogy elvileg hallanád ha arra fordulnál. Ezt itt a PH-n is kifejtette már Abu, hogy mennyire fontos, hogy ha mozog a fejed, mozogjon a hang is, és ezt TrueAudioval ugyan el lehet érni, de azt nem lehet feltételezni 100%-ban hogy adott is az adott pc-n, szóval nem járható út. Ez a Maryland egyetemen kifejlesztett szoftver viszont jónak tűnik. Szóval az ugrás mértéke lehet ténylegesen dk1 és 2 közötti, hisz egyrészt a hangon nagyon erősen dolgoztak (ami elképesztően fontos a teljes élményhez), másrészt pedig a szoftvert is kiemelték hogy mennyit fejlődött (és mint kifejtettem, ez is elképesztően fontos, több múlik rajta mint a hardveren). Szóval nagyon fontos dologgal bővült a tudása mint api mind hardver szinten, és ez mindenképp jó, és bár én is úgy tudtam hogy április-május környékén még nem a termék jön, hanem egyfajta béta, de azt úgy tudtam már meg fog egyezni a termék hardverével. Ezekszerint nem, de nem is zavar, ha sikerül megoldaniuk a szemüvegesek problémáját. Egyedül ez az a terület, ami miatt egy kissé tartok az OR-től, tehát hogy nem fogok tudni normálisan a látásomhoz igazítani a rendszert.

    Közben amúgy megint eltelt vagy 3 nap, és kb 25 ezer dollár jött be a Totembe, szóval az első 1-2 nap befolyt összeg kb 5 további nap alatt duplázódott csak meg, és nem úgy tűnik mint amiért ugrálnának az emberek. Tartom hogy a 350k azért várhatóan meglesz, de nem igazán lesz sokkal túlhaladva, ha így folytatódik az adakozás. Persze kitalálhatnak valamit, amivel talán fel tudják pörgetni a fizetési kedvet.

    Szerk: ahogy olvasom, ez a crescent bay csak egy "feature prototype", várhatóan így ebben a formában nem kerül kiadásra, hanem még többet fognak rajta alakítani a dk3 előtt, ha lesz. Szóval ez olyan mint a crystal cove volt a dk2-nek. Iszonyatosan sokkal könnyebb lett azt írják, és hogy félelmetesen pontosan és gyorsan követi a mozdulatokat.

    Lehet hogy ebből tényleg egy saját DK3 lesz:) Nem biztos hogy bírok várni a consumerig :)

    [ Szerkesztve ]

    Star Citizen FAQ http://starcitizen.hu/star-citizen-faq-az-ujaknak/ (Mielőtt kérdeznél)

Új hozzászólás Aktív témák