Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sylc

    senior tag

    válasz nubreed #14688 üzenetére

    Vegyuk sorba:

    Leszalt a Nap sotet oldalan es napfolt mintat szerezve sikeresen visszajott a kuldeteserol Eszak Korea egy asztronautaja (16 oras kuldetes) - Valos hir a mediabol - ez egy vicc.

    Anaconda a jelenlegi legnagyobb repulheto vas, ha kilovod busas bounty-t tudsz beszerezni (Kill scannerrel meg tobbet)

    ID - interdiction, amikor supercruise-ban vagy (FS - Supercruise - Deep space layerek vannak, elso urgirk, masik a planetak es bazisok kozott navigal, a harmadik ahol harcolsz / dokkolsz / eladsz / banyaszol stb) beall moged, es FSD Interdiktatorral elkap, majd kitep deep space-be, ami lehet moka / scan / felhivas keringore.

    A kuldetesekbol tobb fele van, mindennek van hatasa a hatterszimulaciora (background simulation), ami a jatekosok altal befolyasolt ot korulvevo vilagot vezerli:
    - megolsz egy kaloz vezetot, a kaloz part utalni fog, a kereskedok pedig rajonganak erted.
    ugyanakkor ha egy FED-es kutyat los le, akkor csak az okos IMPERIAL kereskedok fognak feltetel nelkul a keblukre olelni, igy az IMP repud megy fel, a ker repud megy fel, de kozben a FED - Ker repud csokken.

    Nincs olyan kuldetes (vagy csak nagyon keves) ami csak egyfele hatast valt ki (naval questek).

    De ez majd kesobb kitisztul, jelenleg elvezd a jatekot :)

    [ Szerkesztve ]

    Pilot: Cmdr.Flynth Stream: twitch.tv/cmdrflynth Goal: Stolen cargo the best cargo :) Experience: Please give me your cargo, (hard points released) I said PLEASE!!!

Új hozzászólás Aktív témák