Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pcnet

    addikt

    No, srácok, dilemma! Elmentem Fusangba, hogy vegyek olcsón jobb thrustert, PD-t és FSD-t a T9-emre. Első sokk, a thruster láttán ért. 57 milla. És még nehezebb is lesz a hajó, csökken az ugrótáv. Vettem A6 FSD-t, de csak nem tudom kihozni a 13.61 Ly ugrótávot rakománnyal. 13.57 Ly-ig sikerült össze legóznom. Beáldoztam PD-t, így most 13.62 Ly rakománnyal a jump range. Viszont nincs boost és kemény 114-el töfögök. Inkább vissza építem 2 ugrásra a vasat, mert ez a töfögés... Több időt elvesz, mint a +1 ugrás. 500 T cargoból nem nagyon akarok engedni. Boostal 13.57 Ly lenne az ugrótáv. 4 nyamvadt tizeddel kevesebb mint kellene. :W

    Szerintetek:

    1. Vissza építem T9-et két ugrásra, veszek és kimaxolok egy Vulturet,
    2. Gyűjtök még kb 20 millát és veszek egy alap Anacondát.

    Látom alap Anaconda se ugraná a számomra szükséges távot és cargoja is 20 T-val kevesebb. Így én személy szerint az 1es verzióra szavaznék, de nincs semmi tapasztalatom Anacondával, így várom a tapasztalt pilóták véleményét.

    Előre is köszönöm! :R

    U.i.: Hétvégén össze tudnám kaparni a hiányzó 20 millát és ha Fusangban él még az akció, akkor vasárnap akár már újdonsült Anaconda tulaj lehetnék. :)

    [ Szerkesztve ]

    “A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo

Új hozzászólás Aktív témák