Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Terrorista

    senior tag

    válasz Menthirist #1091 üzenetére

    Amúgy tegye föl a kezét, aki drámai különbséget érez a Beagle 2, Chango és Azeban City között. Három rendszer, mégis ugyanaz. Jó, más nyersanyagot ad-vesz, de kb ennyi. Csukott szemmel nem igazán tudnám megmondani, melyik melyik.

    Én tudok egyet: Beagle 2 Landing állomása 1600+ Ls távolságra van a rendszer csillagától, a másik kettő ~500-600 Ls. :D

    Viccet félre téve. A SC-ra szükség van, mert valahol mégis csak egy szimulátor szerű játékról beszélünk. (Jó persze, nem létező dolgot szimulálni)
    Illetve a naprendszerben lévő tartalom eléréséhez (USS, ércek/ásványok, rejtet zugok, roncsok, szemét stb.) is szükség van erre.
    Az, hogy két rendszer között ugrálva mindig a csillag közelében rak ki és onnan kell még 1-2 percig utazni SC-ban, az valóban nem a legfelemelőbb, de remélem teremtenek majd lehetőséget arra, hogy az állomás közelében lehessen majd kiugrani hyper űrből.

    Egyébként véleményem szerint nem hinném, hogy a jelenlegi tartalom mellett más nem lesz megjelenéskor. Csak ennyit kivetíteni 400 milliárd csillagra az nulla. Ennyi tartalommal nem lehet eladni egy játékot tömegeknek, ha mégis meglépik, akkor húzhatják le a rolót.

    Mondjuk ez rajtunk már nem segít. :) Én bízok bennük, ezért is vettem meg előre a játékot.

Új hozzászólás Aktív témák