- Leradírozta a kijelzőt a Garmin fitnesz karkötőjéről
- Szokatlanul nagy telepet kaphat az Oppo következő A-szériása
- Korán szivárgott a Snapdragon 4 Gen 6: új Adreno és LPDDR5 is jöhet
- Egy spanyol játékosnál tűnt fel a Honor Robot Phone a vb-döntő után
- Tisztázta a Motorola az Edge 70 Max frissítési ígéretét
- Az EU finomít, nem mindenben lesz kötelező a cserélhető akku
- Leradírozta a kijelzőt a Garmin fitnesz karkötőjéről
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen egy hatéves iPhone-t használni 2026-ban?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco X8 Pro - majdnem tökéletes
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
User05
aktív tag
Egyébként ne tévesszen meg a gsm teszt, egész jó üzemideje van a Vivonak, csak le lett húzva. Redditen is sokan írták nekem, hogy kb ugyanolyan üzemidőt produkáltak mint a Magic 8 -al. Csak emiatt nem érdemes más telefont nézni szerintem, meg amúgyis gyorsan feltölt. Az éjszakai energiafelhasználása is nagyon jó. Őszintén szólva nem tudom hogy jött ki az a gsm teszt, sok részletben veri a Honort. A Magic ott erős, ahol sok energia kell, mondjuk egy stresszteszt-nél. Mindennapokban viszont pariban vannak
-
sfefe
addikt
Kb ezek ja...Samu 26ot kivéve azt biztos nem ..( samumvan régebbi de csalódtam mostanában semmi fejlődés )
-
User05
aktív tag
-
sfefe
addikt
Annak meg az uzemido nem acelos nem?
-
User05
aktív tag
Hát ha egy árban vannak, akkor mindenképpen a Xiaomi. Csak ugye alapból a Magic legalább 50-el olcsóbb. (Valahol meg 100-al.. ennyi felárhoz képest szerintem sokkal többet nem tud a Xiaomi)
De ha mondjuk a Vivo X300 Pro-t kérdeznéd, az már valószínűleg megérné a felárat. -
sfefe
addikt
Ok köszi Nektek, hallom ez felé ( méret miatt is ) de ha kb egy árban lehet hozzájutni?...😉
-
pècsimunkás
addikt
-
*RLaci*
addikt
-
sfefe
addikt
Vajon ez vagy egy Xiaomi 17U?
-
denta58
csendes tag
Sziasztok.
Ha használtan árulnak Honor magic 8 pro telefont, de Ausztriába lett vásárolva, mennyire problémás a garanciáztatása itt Magyarországon? Érdemes meg vásárolni, vagy felejtős?Kérd el a serial numbert és nézd meg honor warentyn az avaible range-t.
Továbbá számla nélkül kérdéses hogy a gyári gari érvényesíthető-e. -
pècsimunkás
addikt
Sziasztok.
Ha használtan árulnak Honor magic 8 pro telefont, de Ausztriába lett vásárolva, mennyire problémás a garanciáztatása itt Magyarországon? Érdemes meg vásárolni, vagy felejtős?Elvileg a MediaMarktban európai garancia van.
Elvileg...
Öcsèmet, Nèmetországban elhajtottak garanciaügyileg az eisenachi MM- ból, mert nem ott vette a laptopját, hanem másik nèmet MM- ban vásárolta. -
Solidaudio
csendes tag
Sziasztok.
Ha használtan árulnak Honor magic 8 pro telefont, de Ausztriába lett vásárolva, mennyire problémás a garanciáztatása itt Magyarországon? Érdemes meg vásárolni, vagy felejtős? -
User05
aktív tag
Az egyik legjobb kamerás mobil, ráadásul a szenzorok egyformán jók, egységesek. Nem igazán van gyengepontja. Persze, ott a Xiaomi ultra, de a rendszer maga egy gyengepont.
-
DeFence
tag
Nagyon jó volt ezt az írást olvasni.
Én nem bírtam sok év OneUI használat után tartósan megmaradni nélküle. A Honor volt az egyetlen ami Samsung helyett szóba jött, a M5P-t próbáltam is 6 hónapig, sok pozitívumot tapasztaltam vele, de csak visszavágytam a Samsungra..
Van Galaxy Watch és Buds is, aktívan használom a Samsung Rutinjait is, ami az egyik ha nem a legjobb automatizálási lehetőség. Szóval várom hogy a következő Galaxy S széria majd odapirítson végre, mert a jelenlegi S24-et még nem éri meg leváltani. -
*RLaci*
addikt
Ezért nem tartottam meg és mentem vissza 17U-ra. Jó telefon, de ha már Ultra, akkor a kamera is legyen az benne. Hozzáteszem egyáltalán nem rossz a képalkotás, de elmarad a többi kiínai U-hoz képest. Van amiben meg a Honor ad többet, hangzás, jobb méret, ToF pl.
-
rdt89
veterán
Azért ennyire nem látványos a képalkotási különbség, van differenciál de nem eget rengető, ezt úgy is az erre érzékenyek veszik legjobban észre. Szerintem mint egybe csomag, meg jobb jelenleg bármelyik csúcsnál.
-
janeszgol
félisten
A munkatársamnak honor magic 8 pro van, nekem xiaomi 17 ultra. Jó a honor , abszolút felső kategóriás kamerában, de elmarad a xiaomitól. Ezt nem azért írom, mert nekem az van, hanem mert ezt tapasztaltam. A kijelző nagyon jó, a rendszer sebessége király, a hangszórók brutál jók, illetve tetszik a mérete, üzemidő nagyon jó. Ha nem a top-top kamerát keresed, akkor simán egy rohadt jó telefon. Ha a kamera a prioritás akkor szerintem most vivo X300 ultra, xiaomi 17u, oppo find x9 ultra hármasból nézelődj. Ezek szerintem eddig az idei top telefonok kamerás szempontból.
Ezért nem vettem meg még a HM8 Prot. Nagyon jó telefon, de nekem kamerában több kell ennyiért. Talán a HM9P. Az remélem hoz egy Xiaomi 17U szintet.
-
klaya86
őstag
Azt megkérdezhetem a teszt írójától, hogy fotózás terén melyik a jobb telefon: Honor Magic8 Pro, Xiaomi 17 Ultra vagy a Vivo X300 Ultra?
A munkatársamnak honor magic 8 pro van, nekem xiaomi 17 ultra. Jó a honor , abszolút felső kategóriás kamerában, de elmarad a xiaomitól. Ezt nem azért írom, mert nekem az van, hanem mert ezt tapasztaltam. A kijelző nagyon jó, a rendszer sebessége király, a hangszórók brutál jók, illetve tetszik a mérete, üzemidő nagyon jó. Ha nem a top-top kamerát keresed, akkor simán egy rohadt jó telefon. Ha a kamera a prioritás akkor szerintem most vivo X300 ultra, xiaomi 17u, oppo find x9 ultra hármasból nézelődj. Ezek szerintem eddig az idei top telefonok kamerás szempontból.
-
*RLaci*
addikt
Azt megkérdezhetem a teszt írójától, hogy fotózás terén melyik a jobb telefon: Honor Magic8 Pro, Xiaomi 17 Ultra vagy a Vivo X300 Ultra?
Kamerában a 17U, X300 U, X9 U más kávéház mint a Honor. Ez sem rossz, de nem ér fel ezek szintjére. Az X300 U kivételével mindet használtam.
-
*RLaci*
addikt
Köszönöm.
Valami ilyesmitől félek én is, mert az a marketing eladási szöveg ,hogy nyeremény játékon nyerték a telefont és ezért eladó.De írja a hírdetésben, hogy van róla papírja. Kérd el, győzödj meg róla, hogy hivatalos, nem kamu.
-
atosan
veterán
Köszönöm.
Valami ilyesmitől félek én is, mert az a marketing eladási szöveg ,hogy nyeremény játékon nyerték a telefont és ezért eladó.Az sem kizárt, de annak is kell lenni valami hivatalos lenyomatnak. Esetleg nullás számla, átadás-átvételi bizonylat stb. Hacsak nem pókeren nyerte.
-
Solidaudio
csendes tag
Köszönöm.
Valami ilyesmitől félek én is, mert az a marketing eladási szöveg ,hogy nyeremény játékon nyerték a telefont és ezért eladó. -
atosan
veterán
"Mondjuk sok menüpontban kellett matatni, mire minden egyes kivételt megadtam a Garmin Connect appnak"
A szerzőtől vagy hozzáértőtől kérdezem, hogy mik azok a menüpontok? Nekem Mi fitnesshez kell. Elég stabil a kapcsolat, de pár naponta kihagy egy egy üzenetet. -
janeszgol
félisten
Sziasztok.
Megéri Honor magic 8 pro-t venni úgy hogy csak Bravophone kft matrica van a telo dobozán, de nincs hozzá számla? Vagy ez így átverős téma.
Köszönöm.A Bravophone a kettőből az egyik legnagyobb magyar disztribútor. Ha az a matrica van rajta az fixen ide, erre a piacra szánt termék.
Ám ugye ettől még letilthatják, ha szolgáltatótól vett vagy a rendőrség keresheti, ha nem szolgáltatós, de részletre vett. -
Solidaudio
csendes tag
Sziasztok.
Megéri Honor magic 8 pro-t venni úgy hogy csak Bravophone kft matrica van a telo dobozán, de nincs hozzá számla? Vagy ez így átverős téma.
Köszönöm. -
papp54
aktív tag
Éppen ezért jöhetne szóba nálam ezt a telefon, ha iOS-ről váltanék. Ez az egyetlen márka tudja, hogy addig rejtve hagyja az értesítést, amíg rá nem nézek. És hozzáteszem úgy, hogy közben biztonságos is az arcfelismerés, nem 2D-s, mert szoftveresen ott van még egy-két gyártónál, de be nem állítom azoknál az arcfelismerést. Szóval nálam ezért a Honor Magic8 Pro az egyik nagy kedvenc.
Nálam csak ez a telefon jőhetne szóba a 3D arcazonitás miatt ha váltanék iPhoneról. Imádom a Faceid-t itt kapom ha váltok ezt a feature-t.
-
Wallenberg
senior tag
-
Postas99
őstag
Köszönöm a tartós tesztet!!!
Még több ilyet kérlek. Ezek azok a dolgok amik még jól jönnek az oldalon.
-
ParmaBoy
aktív tag
Jó ezek a tartóstesztek, köszi!
/és gratula a Kinizsi 100-hoz!
/ -
Luck Dragon
támogató
Még több ilyen cikket!

-
vilmose33
őstag
Köszönöm jó ezeket is olvasni..
-
Elit3Zotya
addikt
Köszi jók az ilyen tartós tesztek.
Mondjuk nekem a kamera gomb, pont hogy hiányzik az x300U-ról..
-
CarryPotter
tag
Engem az is érdekelt volna, hogy milyen a telefon az S25U után. Vagy összehasonlítva a 17Uval, vagy esetleg az X300-hoz képest milyen.
-
Legendd
senior tag
Éppen ezért jöhetne szóba nálam ezt a telefon, ha iOS-ről váltanék. Ez az egyetlen márka tudja, hogy addig rejtve hagyja az értesítést, amíg rá nem nézek. És hozzáteszem úgy, hogy közben biztonságos is az arcfelismerés, nem 2D-s, mert szoftveresen ott van még egy-két gyártónál, de be nem állítom azoknál az arcfelismerést. Szóval nálam ezért a Honor Magic8 Pro az egyik nagy kedvenc.
-
Lami66
addikt
Ki lehetett volna emelni a remek 3D arcfelismerő rendszert ami elég ritka dolog droidos telefonokon.
-
mQWeXgsf
aktív tag
Gyűlölöm a kínai termékeket, de a paraméterek miatt (szemkímélő PWM, melegedés 0, kamera stb.) ezt vettem mert nincs alternatívája, nem csalódtam 3 hónap használat után.
-
janeszgol
félisten
Nagyon szeretem ezeket a hosszabb távú teszteket. Ilyenkor mutatkozik meg az, hogy egy mobil a specifikációkon túl mennyit is ér a felhasználónak. Mennyire hasznos vagy haszontalan, zavaró forrás az adott telefon.
A HM8P az egyik legjobb telefon a márkánál és a piacon. A másik nagy kedvencem a Honor Magic 5 Pro volt. Jó a 6 Pro és 7 Pro is, megbízhatóak, de az 5 Pro és a 8 Pro a két kedvencem. -
rdt89
veterán
Nagyon jó írás, egy dolog kiemelését hiányoltam, mert szerintem abban jelenleg a legjobb a készülék, az pedig a hangszórók. Én ilyen brutális hangzást és mélyet mobilba nem hallottam, a tartalom fogyasztást egyszerűen új szintre emeli.
-
atosan
veterán
Köszönöm az összefoglalót! Szerintem hiánypótló.
Igaz nem Magic 8 prot, csak Honor 200-at használok, de szerintem maradok a márkánál. -
fateless
veterán
Köszönöm az írást
Érdekes, hogy nekem épp az extra gomb ad sok pluszt.
Akku terén én is inkább viszem magammal az extra töltőt, de eddig nem kellett használnom ezzel a telefonnal, bár a Magas-Tátrában jutottam már vissza a szállásra 21%-kal.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az EU finomít, nem mindenben lesz kötelező a cserélhető akku
- Az ADATA szerint nem az AI-lufi pukkanása jön, hanem évekig tartó memóriahiány
- BMW topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max Független 128GB SPACE BLACK
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX Silver - Ezüst 256-512GGB Független 1év Apple G Azonnal átvehető.Deák
- Apple iPhone 17 256GB Ezüst Színben 100% Akkuval 2027.03.21-ig Apple Garanciával Újszerű állapotban
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák.
- iPhone 13 Pro Gold 128 GB Független! Mint egy új! új 100%-os akku!
- ÚJ Lenovo Legion 5 - 15.3"2K OLED 165Hz - Ryzen 7 250 - 32GB - 2TB - RTX 5060 - 3 év gari - MAGYAR
- 27% - Gainward GeForce RTX 4070 Ti Phoenix 12G DDR6X (471056224-3628) Videokártya!
- Silvershield túlfeszültségvédő
- GEN5!!! 14/12GB/s 1TB Gen5x4 NVMe SSD, 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra

/