Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gargouille

    őstag

    válasz WestBam #39292 üzenetére

    Elolvastam a cikket, jó volt! Bennem így elsőre felemás benyomás van. Egyfelől tetszik benne a mérete, szerintem az nagyon jól eltalált, nagyobb markú ember is kényelmesen rá tud fogni. A formája is tetszene de középtájon az a beszűkülés nem kellene (tudom ez ízlésbeli dolog), anélkül jobb lenne. A fejére előre acél bezel kellene, jobban is nézne ki meg kopásállóbb is lenne.

    Az USB töltés + powerbank funkció nagyon ötletes, de az USB nyílás gumival való lefedése az nálam kizáró ok a vásárlásra. Ez is szubjektív, de én egyszerűen gagyinak tartom az ilyen gumiablakos takarást. Ha véletlenül rosszul nyomom vissza, vagy táskában/zsebben beleakad valami és kimozdítja akkor simán beázhat a lámpa, meg ha gyakran használom akkor kilazul, sérülékeny... helyette vagy olyan kellene mint a Zanflare F1 menetes gyűrűs megoldása vagy mint pl. a Convoy BD03 mágneses kapcsolón át való töltése. Mechanikai szempontból mindkettő sokkal jobb megoldás, bár az utóbbinál nem tudom a vízállóságot mennyire befolyásolja.

    Az oldalkapcsoló világítós akku visszajelzője megint csak egy nagy plusz pont, az nagyon hasznos. Ha választani kéne a Sofirn SP31/32 jobban tetszik. :)

    Lassan kiderül, hogy amit korábban abszurd humornak gondoltunk, az csak szimpla jövőbelátás volt.

Új hozzászólás Aktív témák