HÔĽŅirdeÔĽŅt√©ÔĽŅsÔĽŅ

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • Remusz911

  veter√°n

  LOGOUT blog

  √ćrt√°tok hogy ha RBA-t haszn√°lsz, annyira nem fontos a VV, kev√©sb√© √©rezni hogy esik a fesz. Ez gyŇĎz√∂tt meg. Meg a kiv√°ncsis√°g, meg hogy tetszik. Ha nem v√°lik be eladom a b√ļsba. A talpkapcsol√≥ h√°tr√°nyaival nem vagyok tiszt√°ban. Nem is tudom, az is lehet nekem nem lesz k√©zreesŇĎ, ez haszn√°lat k√∂zben der√ľl majd ki.

  Sz√≥val most van el√©g akksim, p√°r h√©tig-h√≥napig nem a nemi lesz az elsŇĎdleges k√©sz√ľl√©kem, de kipr√≥b√°lom, kitesztelem, megismerem, ha jobbnak tal√°lom az ego-n√°l, itaste-n√©l, akkor veszek m√©g cell√°kat, √©s lassan √°t√°llok. Persze a jelenlegieket elhaszn√°lom m√©g.

  Kanthal melyiket? [link]

  A 14650-es kicsit gyengusabb lehet erŇĎre mint a 18650-es, de ha m√°r erŇĎsebb mint az ego akkor j√≥, nem kell t√∂bb/ megl√°tjuk, lehet k√©sŇĎbb r√°sz√°nom magam a 18650-re, b√°r ink√°bb csak otthoni haszn√°latra.

  Efest 14650: [link] [link]

  Sz√≥val ennek alapj√°n k√©ne dr√≥tot n√©zni, olyan k√©ne ami 4-6 teker√©sbŇĎl ad 1-1.3 ohm-ot ( a Stuk√°ban szŇĪk√∂s a hely √©s azt szoktam meg, olyan 5 teker√©s 0.16-b√≥l 1.8 ohm kb (ego-kra j√≥), gondolom 3.8-3.4 volt k√∂z√∂tt van az akku a legnagyobb idŇĎben, ehhez kb 1.3 ohm illik hogy j√≥l gŇĎz√∂lj√∂n.

  az elej√©n √≥vatosan kell nyomni, nehogy megs√©r√ľlj√∂n a teker√©s, a v√©g√©n pedig √©rezni kell hogy m√°r t√∂ltŇĎ√©rett, ez menni fog nekem 2 √©v tapasztalattal szerintem.

  erre tippelnék [link]

  ja a kanthal-nak van hátránya is nem? pl oxidálódik, nincs NiCR-ben 0.2-es?

  Ha beválik a nemi betegség (majd beszámolok), hozzá lehet kapni eme csinos kis drippert [link] :), mondjuk van már V6 dripperem, ami kevésbé csicsás, de kb ugyanilyen

  [ Szerkesztve ]

  https://hardverapro.hu/apro/keresek_msi_gx_740-hez_valo_lehetoleg_gyari_toltot/friss.html

Hozzászólok Aktív témák